Zaraza isi trimite stranepoata la Selectia Nationala Eurovision 2013

Din localurile de lux bucurestene ale anilor ’40, la Eurovision – Zaraza isi trimite stranepoata la selectia nationala pentru Eurovision!

Dupa ce anul trecut au spart gheata cu Shun-ta si au generat multe polemici cu a lor viziune in limba rromani, cei de la Electric Fence au invitat-o anul asta pe „Emilia” sa-i ajute sa atace semifinala si finala de la Malmo a Eurovisionului.

Electric Fence s-a inscris in Selectia Nationala cu o piesa ar carei titlu este „Emilia”
„Emilia e stranepoata Zarazei. Emilia este regina Balcanilor, este o domnita care-ti ia mintile, iti goleste portofelul si-ti distruge viata. Daca o privesti dansand, esti vrajit, daca o primesti in sufletul tau esti pierdut. „Emilia” are o noblete ciudata amestecata cu o doza considerabila de grobian balcanic. „Emilia” iti patrunde in minte si refuza sa iasa. „Emilia” nu are silicoane.”
Asta spun membri trupei despre „Emilia”.

Electric Fence înseamnă Elena Vasile (voce), David Ciente (clape și samples), Alexandru Dan Andrei (tobe), Tudor Rotarus (bas), Alexandru Mîșu (chitară) Lucian Indre (inginer de sunet), Antonio Eduard Antemir (manager).

Prestatia proaspata si plina de energie, setlist-ul inspirat si nu in ultimul rand, calitatile de exceptie ale vocalistei si ale instrumentistilor au contribuit la creearea unui melanj surprinzator si atragator, care i-a propulsat pe importante scene ale muzicii din Romania: B’estFEST, Peninsula/Félsziget, Mosquito Fest, TiMaff, AlternaTIFF, Intercultural Art Dialogues Festival Istanbul, unde s-au bucurat de un feedback rasunator.

Concertele trupei Electric Fence sunt un amestec de proaspetime si energie debordanta, facandu-i, fara exceptie, pe oricare dintre participanti sa-si doreasca sa repete experienta.

link „Emilia”: http://www.youtube.com/watch?v=7_EMdN43cqc

Search

mai, 2024