38 de ani de Pavel Bartos

E sexy Pavel Bartos! Cine nu a auzit de carismaticul actor care a furat inimile romanilor de-a lungul competitiilor „Vocea Romaniei” sau „Romanii au talent”? Nascut in Miercurea Ciuc, Bartos a urmat cursurile Facultatii de Teatru la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, in clasa profesorului universitar Marius Bodochi.  

Dupa absolvirea cursurilor, a fost repartizat la Teatrul de papusi „Puck” din Cluj (1993-1994). Ocupa apoi un loc in trupa Teatrului National din Cluj  si a Teatrului de Nord din Satu Mare, iar in 1999 obtine prin concurs un post de actor la Teatrul National din Timisoara si la Teatrul Maghiar de Stat „Csicky Gergely”, avand colaborari cu Opera Romana din Timisoara.   

In 2001 este acceptat in trupa Teatrului „Odeon” din Bucuresti si incepe colaborarea cu televiziunea, la inceput prin reclame si spoturi publicitare, apoi prin participarea la diverse emisiuni de divertisment: prezentator matinal  la TVR 1, „Buna Dimineata, Romania” (2002-2003), coprezentator la emisiunea PRO Tv „Casatorie in direct”. A concurat in al saselea sezon al emisunii „Dansez pentru tine”, alaturi de Luciana Muntean, clasandu-se pe locul al treilea.  

In 2004 intra in lumea telenovelelor, filmand in fiecare an cate o productie: „Numai iubirea”, „Pacatele Evei”, „Aniela”, „Ingerasii”, nelipsind din nicio telenovela sau emisiune cu larga audienta. De asemenea, el si-a imprumutat vocea in 2011 pentru „Happy Feet 2: Mumble Danseaza Din Nou”. 

Echipa InOras.ro ii ureaza „La multi ani”!

Search

mai, 2024