2012 in 366 de secunde

Cate momente din anii trecuti iti mai amintesti? Destul de putine, nu-i asa? In general, ni le amintim doar pe cele speciale, fie ele bune sau rele. Zilele in care am castigat ceva, minutele in care ne-am indragostit, secundele in care am petrecut timpul alaturi de cei dragi. Prin urmare, restul zilelor se pierd in hatisurile gandurilor si amintirilor, fara sa ne pese prea mult de ele.  

Spre deosebire de noi, Jonathan Britnell, un regizor de filme din Texas, s-a gandit sa imortalizeze fiecare zi din anul ce tocmai a trecut, intr-un proiect video numit „2012. 366 days. 366 seconds.”

De-a lungul anului 2012, Britnell a tras cadre de cate o secunda, in fiecare zi. Combinate, cele 366 de secunde au dat nastere unui filmulet de sase minute si zece secunde. Fiecare secunda din videoclipul sau este o mica opera de arta care surprinde viata, in cele mai mici detalii ale sale, si care cresc in intensitate, pe masura ce se apropie de sfarsitul anului. De asemenea, materialul video este sustinut de o coloana sonora obsedanta – melodia „Thunder Clatter” a celor de la Wild Cub.  

Jonathan Britnell a creat si o serie de videclipuri numite „7days7seconds”, in care sunt incorporate momente din timpul unei saptamani, pe o anumite tematica.  

Daca ar fi sa realizati si voi un astfel de filmulet, ce momente din viata voastra ati surprinde?  

Sursa: www.huffingtonpost.com

Search

mai, 2024