Dragos Bucur, intr-un film la Hollywood

Zilele trecute, actorul Dragos Bucur a terminat filmarile pentru „Ride Along”, o comedie de actiune americana turnata la Universal Studios, la Hollywood. Filmul este programat cel mai probabil pentru ianuarie 2014, iar pe lista actorilor principali ii regasim pe: Ice Cube, John Leguizamo, Bruce McGill si Kevin Hart. Regizorul Tim Story este si un producător de succes, cunoscut pentru „Fantastic 4” (2005 si 2007) si „Think Like a Man” (2012).

Dragos Bucur joaca chiar la inceputul filmului rolul unui mafiot sarb. El participa la o intalnire de afaceri cu politistul jucat de Ice Cube, intalnire care se dovedeste a fi o ambuscada. Dragos are de tras cu pistolul dupa niste politisti sub acoperire, inclusiv dupa Ice Cube, apoi trebuie sa incalece o motocicleta si sa execute un fel de cursa cu obstacole.

Acesta este primul rol al lui Dragos pe teritoriul Statelor Unite, la un studio atat de important cum este Universal, dar nu este primul rol in afara tarii. In 2010 a jucat în „The Way Back”, in regia lui Peter Weir („The Truman Show”, „Master and Commander”, „Dead Poets Society”), alaturi de Colin Farrell, Ed Harris si Jim Sturgess.

Despre Ride Along

Personajele principale sunt Ice Cube si Kevin Hart Ice Cube este un dur, politist cu state vechi, in vreme ce Hart este iubitul imatur al surorii sale. Ca sa-i scoata din cap prietenia cu ea, respectiv sa-i bage mintile in cap, Ice Cube il ia cu el pe adolescent in tura de noapte, un ride along. Ceea ce se voia o simpla lectie de viata se transforma intr-un cosmar. Lucrurile iau o intorsatura foarte urata si numai faptul ca sub titlu e trecut termenul „comedie” ne mai garanteaza un happy end cu supravietuitori.

Despre Dragos Bucur

Actor de teatru (a debutat in 1999, cand a absolvit ATF), televiziune si film, Dragos Bucur a jucat intr-o multime de proiecte, cum ar fi: „The Fear”, 2012 (regia: Michael Samuels; Channel 4, Marea Britanie), „HoHoHo2”, 2012 (regia: Jesus del Cerro), „Marti, dupa Craciun”, 2010 (regia Radu Muntean), „Politist, adjectiv”, 2009 (regia Cornel Porumboiu), „Boogie”, 2007 (regia Radu Muntean), „Hartia va fi albastra”, 2006 (regia Radu Muntean), „Youth without youth”, 2005 (regia Francis Ford Coppolla) si altele.

Search

mai, 2024