Festivalul International de Teatru „Zilele Teatrului Ludic”

In perioada 4-8 decembrie 2012, la Iasi se va desfasura edtitia a V-a a Festivalului International de Teatru „Zilele Teatrului Ludic”. Evenimentul a devenit deja o traditie la Iasi, scopul sau anual fiind de a dovedi ca teatrul nu este numai o iluzie, ci este locul in care visele pot deveni realitate.

Festivalul va prezenta un bogat program de spectacole, trupele de teatru participante venind din Spania, Cehia, Franta, Iran, Israle, Republica Moldova, dar si din tara – Bucuresti, Galati, Timisoara, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Sfantul Gheorghe si Iasi. De asemenea, vor participa formatii care reprezinta teatrul tanar din Iasi, cum ar fi „So Trupa” de la Palatul Copiilor, teatrul „Parc Copou”, trupele „Les Apos” si „Mooz” de la Colegiul National „Mihai Eminescu” Iasi, Trupa „Teatru ‘ntre cămine” de la Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi”, Formatia „Farouches”, Liceul „Garabet Ibraileanu”.

Spectacolele vor avea loc in mai multe spatii din Iasi: Casa De Cultura A Studentilor, Casa de Cultura a Municipiului Iasi „Mihai Ursachi”, Clubul CFR si Pub UNDERGROUND.

Infiintat in 1978 de catre profesorul Aurel Luca, Teatrul Studentesc Ludic este o formatie reprezentativa pentru studentii din centrul universitar iesean. Prin rezultatele si performantele obtinute de-a lungul anilor, trupa s-a facut remarcata la nivel national si international. Actorii, studenti la aproape toate facultatile, au obtinut peste 300 de trofee si premii la toate festivalurile nationale si internationale la care au participat.

Intrarea este libera la toate spectacolele! Pentru mai multe detalii legate de program, accesati pagina oficiala a Teatrului Ludic.

 

 

 

Search

mai, 2024