Festivalul International de Teatru INTERFERENTE 2012

Astazi s-a dat startul celei de-a treia editii a Festivalului International de Teatru INTERFERENTE care se va desfasura la Cluj, intre 27 noiembrie si 9 decembrie 2012. Seara de seara, timp de treisprezece zile, clujenii vor putea sa urmareasca 21 de reprezentatii din noua tari (Elvetia, Franta, Bulgaria, Ungaria, Germania, Coreea de Sud, Cehia, Serbia si Romania). In program sunt incluse spectacole de teatru, concerte de jazz, proiectiile unor spectacole de opera, instalatii muzicale, lansari de carte si discutii cu artistii.
 
Deschiderea oficiala va avea loc pe 27 noiembrie, la ora 17.00, atunci cand se va vernisa expozitia Ritmuri: Spatiu – Text – Sunet, o instalatie acustica semnata de compozitorul Vasile Sirli. Vor urma doua reprezentatii de teatru: Hand Stories de Yeung Faï, regia: Yeung Faï, Théatre Vidy-Lausanne, Elvetia, Sala studio, ora 18.00 si Max Black, regia: Heiner Goebbels, Théatre Vidy-Lausanne, Elvetia, Sala Mare, ora 20.00. Seara se va incheia la Casa TIFF cu DJ Goranga, prilej cu care va fi inaugurat si spatiul special gandit pentru acest tip de evenimente.
 
In dimineata celei de-a doua zi de Festival, miercuri, 28 decembrie 2012, ora 11.00, la Casa TIFF, sunt programate discutii cu creatorii spectacolelor Hand Stories si Max Black, iar incepand cu ora 20.00, este programat spectacolul Gianni Schicchi de Giacomo Puccini, in regia lui Silviu Purcarete, la Teatrul Maghiar de Stat Cluj. Seara se va incheia tot la Casa TIFF cu un concert sustinut de Koszika, care va incepe la ora 23.00.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa accesati site-ul oficial al Festivalului International de Teatru INTERFERENTE.

 

Sursa: agenda.liternet.ro

Search

mai, 2024