Unde iesim InOras in acest weekend? (23-25 Noiembrie)

A venit si mult asteptatul weekend, a trecut si Black Friday, ne-am deconectat de la locul de munca si de la griji, asa ca putem sa ne facem planul de distractie pentru zilele si serile urmatoare. Caci e plin ochi sfarsitul de saptamana cu evenimente si party-uri de la care nu poti sa lipsesti.

Incepem catinel cu ziua de vineri, 23 Noiembrie, la Centrul Comercial Felicia, unde suntem asteptati sa invatam „Cum se condimenteaza ca la carte” de la ora 17:00. Apoi trecem si pe la Ateneu, unde se joaca piesa „Un barbat si…cam multe femei”. Dupa cultura vine si disctractia: in Underground Pub, ne asteapta TROOPER „cei tari ca muntii”, de la 21:00. Facem putin slalom printre petrecerile din Life Discoteque, Duken Bar, Back Door, Edly Caffe, Face Off Club, Soho Coffee & Club si The Office Lounge. In Soho Pub, treaba se incinge pe ritmuri latino si orientale, iar ZONA ne ademeneste cu niste fermoare … trase, de la 22:00. In Club Motor avem Seara femeilor, unde primele 100 de domnisoare si doamne primesc un cocktail savuros din partea casei. Si sa nu uitam de VUNK, in Club Skye. Pentru cei mai cantaciosi dintre voi, Bavaria si Arte Bar va poftesc la karaoke night!

Sambata, 24 Noiembrie, ne incepem frumos dimineata cu o plimbare pana la Targul ECOAGRIS, unde vom gasi numai produse naturale si de calitate. Sau mergem la Ecologizare. Ne mai si dezvoltam profesional putin, caci azi e si termenul limita de inscrieri la Cursurile de AUTO-CAD. De la 12:00 avem discursuri inspirationale la Centrul IDEO, in cadrul „Make the Difference”. Pe dupa-amiaza putem viziona cateva documentare din cadrul Festivalului DOC EST, la Cinema Republica. Tot pentru cinefili, fericirea se gaseste in Queen’s, la Happy Movie.

Mai pe seara mergem la concerte: ALTERNOSFERA, in Underground Pub si  NORZEATIC, in La Baza, de unde ne  luam energia pentru un nou maraton de petreceri. Duken Bar, Club Skye, Square Coffe-Palas, Edly Cafe, Hy Geco pregatesc petreceri de neratat. Maideyi ne invita la o seara Budha Bar, cu mancaruri gustoase, muzica excelenta si armonie absoluta, iar pentru domni avem Noaptea Barbatilor, in Club Motor si Gentlemen’s Night in Back Door.

Duminica, 25 Noiembrie, putem incepe sa ne facem planurile pentru vacanta de iarna, cu ajutorul Targului de turism de la Iulius Mall. La 14:00 facem „O scurta calatorie in Rusia”, cu cei de la CTS Corner Palas. In Club Motor e seara de cantat, iar in ZONA se desfasoara „Romania Beatbox Battle”. Weekend-ul se incheie in Underground Pub cu Alex.

Echipa InOras.ro iti doreste nopti pline si zile pline de voie-buna! Si nu uita sa ne spui cum a fost la petreceri!

Search

mai, 2024