34 de ani de Katherine Heigl

Nascuta in 1978 in Washington DC, Katherine Heigl este o actrita recunoscuta mai ales pentru rolul jucat in serialul-drama „Grey’s Anatomy”. Cariera sa incepe la varsta de noua ani, ca model. Angajata de o agentie de modeling, Katherine pozeaza pentru diverse reclame in reviste. Si-a facut debutul in televiziune cu un rol in reclama pentru Cheerios.

Heigl intra in industria americana a filmului prin intermediul peliculei „That Night”. Dupa un rol in serialul TV al lui Steven Soderbergh, „King of the Hill”, actrita joaca rolul fiicei lui Gerard Depardieu in remake-ul filmului francez, „My Father the Hero”. Odata cu venirea sa in Los Angeles, Katherine Heigl primeste mai multe roluri in filme independente, precum „Prince Valiant”, „Stand-Ins” si „Wish Upon a Star”.

Sansa cea mare a lui Heigl a venit o data cu lansarea serialului „Grey’s Anatomy”, in care interpreteaza rolul lui Dr. Isobel Stevens. Datorita acestui rol, ea a aparut in comediile „Knocked Up” si „27 Dresses”. In 2006, actrita a fost nominalizata la Globul de Aur pentru rolul din „Grey’s Anatomy”, iar in 2007 a castigat un premiu Emmy pentru „Outstanding Supporting Actress”.

In 2009 joaca alaturi de Gerard Butler in „The Ugly Truth”, iar in 2010 este colega de platou cu Ashton Kutcher in „The Killers”, precum si cu Josh Duhamel in „Life as We Know It”.

Echipa InOras.ro ii ureaza „La multi ani”!

Search

mai, 2024