Concursul „PALAS URBAN ART” si-a premiat castigatorii

Valeria Arcadia Dragomirna Dornescu si Cosmin Ionut Sandu sunt castigatorii concursului de graffiti „Palas Urban Art”, premiati de compania Iulius Group cu 600 de euro. Ambii au varsta de 17 ani si sunt elevi ai Colegiului National de Arta „Octav Bancila” din Iasi.

Competitia a presupus realizarea unor lucrari in tehnica graffiti, care au personalizat, intr-o maniera unica si nonconformista, spatiul exterior destinat receptiei patinoarului din ansamblul Palas. In desemnarea castigatorilor au contat in proportie de 50% voturile unui juriu profesionist si 50% sufragiile fanilor de pe Facebook Palas.

„Proiectul nostru contine simboluri specifice patinajului artistic si anotimpului de iarna, insotite de textul «Palas Snow and Go Shopping». Mesajul transmite ideea de petrecere a timpului liber, intr-un cadru care combina distractia de sezon in aer liber cu o vizita in magazinele din Palas Mall”, a declarat Valeria Arcadia Dragomirna Dornescu.

Alaturi de ocupantii primului loc, a mai fost premiata, pe pozitia a doua, echipa formata din Silviu Apostol, Radu Covrig si George Dragulin, cu 400 de euro. Locul trei, in valoare de 300 de euro, i-a revenit lui Vlad Ștefan Mititelu si lui Valeriu Stancescu, iar Adrian si Bogdan Ciobanu a fost recompensat cu mentiunea in valoare de 200 de euro. Saptamana trecuta, tinerii au finalizat crearea proiectelor artistice castigatoare, materialele necesare desenelor in stil graffiti fiind puse la dispozitie de Palas.  

La competitia de creativitate organizata de ansamblul multifunctional din centrul Iasului s-au inscris peste 30 de persoane din toate regiunile tarii si din Bucuresti. Tema concursului a fost distractia de iarna, garantata de apropiata inaugurare a patinoarului din ansamblul Palas.

Patinoarul in aer liber va fi functional de la finalul lunii noiembrie.

Search

mai, 2024