Grupul de Rezistenta lanseaza piesa Plastic

Unii din cei mai mai vechi si mai grei oameni din hip-hop s-au intors cu o piesa ce anunta lansarea unui nou material discografic.

Plastic, chimic, mioritic, cultura – toate aceste ingrediente fac parte din produsul final al celei mai noi piese semnata de baietii de la Grupul de Rezistenta, lansata, in exclusivitate, marti seara, in emisiunea Logout de la Radio Guerrilla. De astazi, piesa poate fi ascultata si online.

“Tematica propusa in cea mai proaspata piesa a noastra este „plasticul„, acest compus chimic omniprezent in „cultura” mioritica. Il regasiti in sanii, buzele, stilul vestimentar al oamenilor din jurul vostru. Textul este creat de catre cei 4 MC: Naighba, Stoe Toxxic, Brugner, K-Gula, condimentat pe alocuri cu interventiile acide ale lui Sergiu Floroaia, cunoscut stand-uper din urbea Bucurestiilor.  Piesa este produsa de Vinyl Sapiens. Scratchuri: Undoo si Dox” – GDR.

Piesa “Plastic” face parte de pe albumul “Opunem Rezistenta”, ce va fi lansat pe 22 noiembrie in B52 The Club din Bucuresti la ora 22:00.

Search

mai, 2024