iPad mini, telefoane noi de la Google si Windows plus noul GoPro HD HERO3

Ce insiruire de branduri si gadgeturi in titlu si atat de multe de spus inca… Dar hai sa o luam cu inceputul care ii va entuziasma pe cei care isi doreau o tableta putin mai mica decat ce exista acum pe piata.

De un iPad de dimensiuni ceva mai mici se vorbeste de luni de zile dar iata ca, in sfarsit, se intampla! Pe 23 octombrie, Apple va anunta la California Theatre din San Jose noul lor gadget, iPad mini, ce va concura cu Kindle Fire, Nexus 7 si noul Microsoft Surface.

Si daca tot vorbim de Microsoft, va anuntam ca pe 29 octombrie acestia vor lansa Windows Phone 8, un nou sistem de operare pentru telefoane ce va fi preluat de catre companii precum HTC sau Nokia. In aceeasi zi, Google a lansat o invitatie, sub motto-ul “The playground is open”, prin care anunta un eveniment in colaborare cu Android. Se vorbeste de un telefon LG sau de un Sony, dar pana la momentul evenimentului oficial nu stim nimic cu certitudine.

Pana acum v-am anuntat trei mari evenimente de la trei mari companii ce ne-au lasat curiosi pe toti. Ultima stire vine cu ceva concret: noua camera de filmat GoPro HD HERO3, ce vine in 3 variante (Black, Silver si White) si are preturi de la 199$ la 399$. Noul gadget este cu 30% mai mic, cu 25% mai usor si accepta conexiune WiFi si compatibilitate App fata de modelul precedent. Si ca sa va minunati alaturi de noi, in sectiunea “Video” v-am pregatit un filmulet in care vedeti noua bijuterie in actiune. Enjoy!

Search

aprilie, 2024