PRIME Iasi te invata ca nu orice calatorie se masoara in kilometri

Unic in zona Moldovei, Festivalul Concurs de Strategie Publicitara si Relatii Publice team ADventure are indicatoarele indreptate spre cea de-a cincea editie. De data aceasta va anutam ca lupta pentru prima treapta a podiumului este mai crancena si… mai incitanta.

Oricat de usor ne-ar parea, partenerii nostri chiar se confrunta cu o problema care cere o rezolvare chibzuita, in numai trei saptamani. Astfel, cele noua echipe intrate in concurs vor alege sa rezolve studiul de caz dat de Wink (care cere o campanie de promovare a rubricilor informative si de divertisment, ca parte a continutului difuzat in reteaua digitala), studiul de caz inaintat de Adservio (care are nevoie de o campanie de comunicare integrata pentru promovarea carnetului electronic de elev) sau studiul de caz propus de Tester-Casa Auto (unde se doreste o campanie de Publicitate si Relatii Publice ce ofera posibilitatea de a schimba masina veche cu una noua).

Cei care vor sa intre in aceasta cursa nu trebuie decat sa vina la prezentarea proiectului pe 17 octombrie, ora 20.15, în sala II8 a Unversitatii „Alexandru Ioan Cuza”, la Conferinta de pe 31 octombrie si la Gala de prezentare si premiere a proiectelor de pe 15 noiembrie.

 

Pentru a fi la curent cu toate noutatile, pentru sugestii si opinii sau intrebari, sunt deschise oricand, site-ul si pagina de facebook ale proiectului:

http://www.primeiasi.ro/teamadventure/

www.facebook.com/team.adventure.iasi

 

Al cincilea an de team ADventure va arata ca nu orice calatorie se masoara in kilometri. Noi v-am lansat provocarile. Asteptam replicile voastre!

Search

aprilie, 2024