29 de ani de Loreen

Loreen este o cantareata pop suedeza si producatoare. Multi o stiu drept castigatoarea concursului Eurovision din anul 2012 din Baku, Azerbaijan. 

S-a lansat pe piata muzicala, participand la concurusul Sweidish Idol in 2004, iar in 2005 isi lanseaza primul single „The Snake”, featuring cu Rob’n’Raz. Dupa o scurta perioada ca prezentator de televiziune, a urmat o pauza din lumina reflectoarelor. 

Se reintoarce pe scena in momentul in care participa la Melodifestivalen in 2011 cu „My heart is refusing me”. Un an mai tarziu, ajunge direct in finala cu „Euphoria”, unde melodia o propulseaza direct ca reprezentant la Suediei la Eurovision. 

Era deja favorita tuturor caselor de pariuri pentru a castiga in acest an, fapt ce a devenit si realitate, cu un punctaj de 372 de puncte. 

Un sound original, actual, puternic si o voce si mai puternica – e felul nostru de a o descrie. Euphoria deste despre sentimentul ce il simti atunci cand iubesti cu adevarat, spune artista. Poate ca da, poate ca nu, insa echipei InOras ii da mai mereu o buna dispozitie cand o asculta.

Search

mai, 2024