Brad Pitt asa cum nu l-ai mai vazut

Brad Pitt este un actor desavarsit. Cu toate ca de cele mai multe ori a fost subestimat datorita infatisarii, acesta nu s-a lasat mai prejos de ceilalti. Suntem siguri ca iti aduci aminte cu drag de prestatiile  lui din Fight Club, Inglorious Basterds sau trilogia Ocean.

Cel mai nou film al sau este „Killing Them Softly, film ce va fi lansat luna viitoare. Rolul jucat aici este cel al lui Jackie cogan, un „executor” profesionist, care investigheaza un jaf petrecut in timpul unui campionat de poker organizat sub egida Mafiei.

O surpriza foarte placuta ne-o fac cei de la revista Interview intr-un interviu al actorului cu Guy Richie. Daca nu stiati, cei de la Interview sunt cunoscuti pentru ipostazele in care ii pun pe protagonisti. Steve Klein, unul din cei mai apreciati fotografi ai momentului, l-a trecut pe Brad prin ipostaze de vedeta de film, rasta man, cetatean obisnuit, family man sau chiar gangster.

Noi credem ca puterea de metamorofzare a actorilor este impresionanta. Acestia trec instant de la cei mai calmi oameni la cei mai nervosi, ajung personaje de nerecunoscut. Brad Pitt este un foarte bun exemplu pentru asta. Click aici daca vrei sa citesti un interviu foarte captivant despre el. 

Search

mai, 2024