Romania salbatica in imagini

Astazi, in drumul nostru spre birou, a trebuit sa trecem prin Piata Unirii. Ei bine acolo, ne-a intampinat o expozitie de fotografii foarte frumoasa cu o Romanie mai salbatica. Romania Salbatica este un proiect initiat de Dan Dinu, in parteneriat cu WWF (Wolrd Wide Fund for Nature) si Garanti Bank. 

Din august 2010 pana in septembrie 2011, Dan Dinu a cutreierat cele mai ascunse si spectaculoase locuri din cele 13 parcuri nationale si Rezervatia Biosferei Delta Dunarii din Romania, pe care le-a surprins in fotografii de o calitate exceptionala, expuse in cadrul acestei expozitii.

Expeditia Romania Salbatica va continua si in 2012, vizand cele 12 parcuri naturale si cele doua geoparcuri din tara noastra. La final, imaginile vor sconstitui o colectie publica de fotografii din ariile protejate din Romania, care va putea fi utilizata de catre administratiile parcurilor in materialele de comunicare, pentru a aduce un plus de valoare in componenta de promovare si de atragere a vizitatorilor.

Detalii despre traseul expozitiei, o galerie de imagini, precum si jurnalul expeditiei pot fi accesate pe www.romaniasalbatica.ro. 
Expozitia se incheie pe 24 octombrie. 

Search

mai, 2024