Noul Mercedes-Benz Clasa A se lanseaza in Iasi

Noul Mercedes-Benz Clasa A este lansat in Romania printr-o serie de evenimente speciale in cadrul Roadshow-ului „Pulsul unei noi generatii”. Iasul este unul dintre orasele incluse in programul de lansari pregatit de Mercedes-Benz Romania, program ce include teste de condus si prezentari ale noului model sustinute de unul din trainerii Daimler.

Cel mai dinamic si complex model din segmentul compact, noul Mercedes-Benz Clasa A a fost apreciat de catre specialisti pentru conceptul sau revolutionar, caracterul distinct fata de predecesorul sau, design-ul original, motorizarile performante si aerodinamica.

Evenimentul va avea loc in fata Palatului Culturii, in perioada 29 septembrie – 02 octombrie, participantii beneficiind de un program complet intre orele 10:00 – 19:00, cu acces la prezentarile de produs, sesiuni de test-drive cu Noul A, consultanta tehnica din partea reprezentantilor Mercedes-Benz, dar si actiuni de divertisment ce surprind spiritul noii generatii, al carei reprezentant de seama este chiar noul Mercedes-Benz Clasa A. Astfel, puteti alege sa participati la o sesiune foto inedita prin intermediul aplicatiei iPad-Comics, sa exprimati pulsul noii generatii prin graffiti sau mixand la pupitrul de DJ. Zona de entertainment este completata si de activitati distractive pentru copii.

Participarea la eveniment se face pe baza de inscriere pe site-ul www.mercedes-benz.ro/NoulA sau direct la standul Mercedes-Benz amplasat in locatie.

Search

mai, 2024