„The Hunger Games”, marele castigator al premiilor MTV Movie Awards 2012

A 21-a gala de decernare a premiilor „MTV Movie Awards” a avut loc la Los Angeles si a fost prezentata de actorul si comedianul Russell Brand. „Cel mai bun film” a fost desemnat, pentru al patrulea an consecutiv, un film din seria „Twilight” si anume „The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1„.

Insa marele castigator al ceremoniei, cu opt nominalizari si patru premii, a fost filmul „The Hunger Games” („Jocurile Foamei”) ce a fost recunoscut pentru „Cel mai bun actor” (Josh Hutcherson), „Cea mai buna actrita” (Jennifer Lawrence), „Cea mai buna transformare” (Elizabeth Banks) si „Cea mai buna scena de lupta” (Jennifer Lawrence si Josh Hutcherson vs. Alexander Ludwig).

Premiul pentru intreaga cariera „MTV Generation Award” i-a revenit in acest an lui Johnny Depp. Actorului i-au fost recunoscute meritele pentru toate rolurile sale ce le-a interpretat pe parcursul ultimilor 20 de ani.

Filmul „Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2” a obtinut premiile pentru „Cea mai buna distributie” si „Cel mai bun erou”.

„MTV Movie Awards 2012” a fost, cu siguranta, un eveniment de succes. Voua ce filme v-au placut din cele premiate?

Search

mai, 2024