Vezi fotografii din interior – Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi

Prea multa vreme iesenii nu s-au putut bucura de unul dintre cele mai importante „monumente” de cultura din Iasi. Teatrul national „Vasile Alecsandri” din Iasi a fost in renovari o buna bucata de timp si deja ne obisnuisem cu schelele si plasele ce mascau fatada acestuia. Lucrarile s-au apropiat de final in curand ne vom putea bucura din nou de maretia acestui edificiu. Piesele de teatru si opera vor putea fi din nou urmarite iar artistii ovationati din sala mare.

Prin amabilitatea conducerii si a unor prieteni, am avut azi acces pentru aproximativ o ora asa ca ne-am inarmat cu trepiedul, aparatul foto si un obiectiv mai wide si ne-am prezentat pentru o sesiune foto super tare. Am facut peste 200 de poze si ne-a fost foarte greu sa le alegem pe cele mai reusite. Intr-un final dupa mai bine de o ora de procesat, am creat albumul de mai jos pe care vi-l daruim din tot sufletul.

Si nu uitati, dragi prieteni din Iasi, stagiunea 2012-2013 incepe din toamna iar Teatrul National „Vasile Alecsandri” din Iasi va asteapta sa-i calcati pragul. Veti fi fermecati de modul in care arata acum sala mare de spectacol, fara indoiala!

Search

mai, 2024