Pizzeria Alila a premiat copiii de 1 iunie!

Vineri, 1 iunie 2012, cu ocazia Zilei Copilului, Restaurantul Pizzerie “Alila” Iaşi în parteneriat cu Clubul Sportiv “Nordika” Juniori 2011 și Decathlon Iași au organizat Cupa “Alila” la fotbal pe terenul de la Decathlon, la care au participat 48 de copii cu vârste cuprinse între 9 și 10 ani, ce provin atât din mediul rural, cât și din mediul urban.

Ziua Copilului este un prilej pentru a sărbători copilăria, a oferi sprijin celor ce fac parte din familii cu o situaţie financiarǎ mai dificilă, a inspira comunitatea şi familia, precum şi pentru a-i aprecia şi iubi pe toţi copiii, indiferent de gen, rasă, etnie sau mediu de provenienţǎ.

Restaurantul Pizzerie „Alila” s-a gândit şi anul acesta la cei mici şi le-a pregǎtit o surprizǎ cu totul specialǎ: o competiție sportivă intitulată Cupa “Alila” la fotbal. Cu aceastǎ ocazie, un grup de 48 de copii cu vârste cuprinse între 9 și 10 ani, ce provin atât din mediul rural – din comuna Miroslava, cât și din mediul urban – de la Clubul Sportiv “Nordika”, au concurat într-o competiție sportivă menită să promoveze sănătatea, optimismul, pofta de viaţă, prietenia, interacțiunea, buna dispoziție, toleranța, fair-play-ul – valori fundamentale în care Alila crede și pe care le promovează. Prichindeii au primit de la Alila tricouri de joc personalizate, diplome de participare, cupe și cadouri constând în dulciuri și articole sportive – astfel încât să aibă parte de o zi de 1 iunie specială.

În pauzele dintre meciuri, au putut urmări momente artistice oferite de clubul de dans ”Nikons” și faze demonstrative realizate de juniorii Politehnicii Iași, componenți ai Lotului Național de Fotbal – under 16. După festivitatea de premiere, copii au putut savura delicioasa pizza de la Alila și au făcut fotografii. Precizăm cǎ acţiunea desfăşurată face parte dintr-un șir de campanii de responsabilitate socială pe care Alila le-a derulat de-a lungul timpului, dintre care reamintim: “Preţuieşte calitatea. Alila susţine excelenţa!”, „La înǎlţime de 1 iunie”, „Momente fericite dăruite de Alila de Ziua Copilului”.

“Acțiunea de anul acesta, intitulată: Cupa “Alila” la fotbal, continuă campaniile de responsabilitate socială pe care le-am derulat de-a lungul timpului. 1 Iunie este o zi specialǎ, iar noi, cei de la „Alila”, ne-am propus şi cu această ocazie sǎ oferim cadou momente deosebite și copiilor cu o situaţie materialǎ mai dificilǎ, de aceea am dorit să organizăm un eveniment special care să promoveze sănătatea, optimismul, pofta de viaţă, prietenia, interacțiunea, buna dispoziție, toleranța, fair-play-ul – valori fundamentale în care Alila crede și pe care le promovează. Sperăm că s-au simțit bine și că își vor aminti această zi ca fiind una specială. Le mulţumim pe aceastǎ cale şi partenerilor noștri de la Clubul Sportiv “Nordika” Juniori 2011 și Decathlon Iași pentru sprijin.”

Bogdan Andriucă, Administrator al Restaurantului Pizzerie “Alila” Iaşi

„Ne-a bucurat  foarte mult iniţiativa celor de la „Alila”, prin urmare am răspuns afirmativ propunerii de parteneriat și invitației de a participa la această competiție. Copii s-au simțit foarte bine, iar cupa a fost extrem de disputată.”

Benone Dohot, Președinte al Clubul Sportiv Nordica Juniori 2011

Search

mai, 2024