Hai la Joc și Joacă în lumea cărților!

Weekendul acesta sărbătorim, la Centrul Comercial Felicia, Ziua Internațională a Cărții și a Drepturilor de Autor, prin joc și joacă, alături de cele mai îndrăgite personaje din lumea poveștilor.

Copiii sunt așteptați sâmbătă și duminică, la evenimentul Joc și Joacă, în lumea cărților, ediția a II – a, între orele 10:30 – 12:00, pe culoarul din mijloc, în fața magazinului Takko.

Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierea se face pe loc, prin completarea unui proces verbal, de către părinți.

*vârsta copiilor trebuie să fie cuprinsă între 4 și 10 ani.

Alături de personajele preferate, copiii vor participa la activități antrenante și distractive:

ü  Concurs de ghicitori fermecate

ü  Recital de poezii

ü  Teatru de păpuși

Înscrierea va avea loc până în ora 10:30, când vom da startul evenimentului cu o sesiune de ghicitori, la care copii vor raspunde negreșit. Cei mai curajoși pitici, vor putea recita câte o poezie, în fața tuturor, după care va veni momentul mult așteptat – teatrul de păpuși.

La final, toți copiii vor primi cadouri din partea Centrului Comercial Felicia și Librarium, câte un pachețel cu o carte cu povești, creioane colorate, semne de carte de colorat și diplome de participare.

Pe parcursul evenimentului, părinții se pot înscrie la tombolă, unde pot câștiga unul din cele 9 ghiozdane cu surprize.

Organizatorii mai au o surpriză pentru cei mici: copacul cu cărți!

V-am stârnit curiozitatea? Atunci vă așteptăm la evenimentul ”Joc și Joacă în lumea cărților”, sâmbătă și duminică, orele 10:30 – 12:00, pe culoarul din mijloc, în fața magazinului Takko.

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi!

Search

aprilie, 2024