Marius Manole, protagonistul celui mai recent videoclip al trupei Spam

După „Cele mai frumoase”, „Facem Dragoste” și „Noaptea în Iași”, trupa Spam a lansat „Ultimul cântec pentru ea”, cel mai recent single de pe cel mai nou album, „Facem Dragoste”, album disponibil pe majoritatea platformelor de streaming disponibile în România
 
„Ultimul cântec pentru ea” este o baladă sensibilă și se bucură de un videoclip în care apare cunoscutul actor Marius Manole. „Credem că sensibilitatea acestui mare actor cu care am fost norocoși să lucrăm este potrivită mesajului și sufletului acestui cântec”, a declarat Cosmin Vaman, compozitorul piesei. Trupa va sărbători lansarea cu un concert pe care îl va susține miercuri, 25 aprilie, de la ora 21.00, în clubul Quantic din București, la care sunt invitați toți cei care îi îndrăgesc pe cei 5 membri ai trupei și susțin de trei ani ceea ce aceștia au construit împreună pe plan muzical.
 
Trupa Spam este formată din Cosmin Vaman, Alexandra Andrei, Ciprian Diaconu, Tudor Olaru și Eugen Toboș. Pe acest single se aud și Alexandru Cismaru (chitară solo și membru fondator al trupei Spam) și Mugurel Coman (clape). Stilul muzical al trupei, oscilând între pop și rock, și l-au autodefinit ca muzică de dragoste. Mesajul celui mai nou single, versurile și videoclipul vin să confirme acest lucru.

Videoclipul piesei „Ultimul cântec pentru ea” poate fi văzut aici: https://youtu.be/3ebMzXmjsoE

Search

mai, 2024