A V-a ediție a turului ciclist de agrement Arcadia BikeVibe, pe 18 iunie, la Iași

Duminică, 18 iunie, începând cu ora 10:00, în piața Palatului Culturii din Iași, sunteți invitați la BikeVibe, cel mai mare tur ciclist de agrement din Iași. Ajuns la a V-a ediție, evenimentul este organizat de Rețeaua de sănătate Arcadia și se adresează persoanelor de toate vârstele care își doresc o viață activă și îndrăgesc pedalatul, atât ca formă de sport și relaxare, cât și ca mijloc de deplasare zilnică în oraș.
La sosirea din plimbarea pe biciclete, efortul participanților va fi răsplătit prin participarea la o tombolă la care pot fi câștigate în total 115 premii, puse la dispoziție de organizator, partener și sponsori. 

BikeVibe – Pedalează, vibrează, visează! este o inițiativă de responsabilitate socială a rețelei medicale private Arcadia, ce și-a propus de la bun început să promoveze mișcarea în aer liber și să le ofere ieșenilor o ocazie plăcută de socializare.

La fiecare din cele 4 ediții de până acum, peste 600 de persoane au răspuns „prezent” invitației de a pedala în cel mai mare tur ciclist organizat în Iași.
Cei care își doresc să participe la BikeVibe, însă nu dețin o bicicletă proprie, vor avea posibilitatea de a închiria gratuit una din cele 30 de biciclete puse la dispoziție la punctul de start de către IˈVelo.

Participarea la BikeVibe este gratuită și necesită înscrierea prealabilă pe pagina dedicată evenimentului: www.arcadiamedical.ro/bikevibe.
BikeVibe va începe în Piața Palatului Culturii din Iași, duminică, 18 iunie, la ora 10:00, cu procedura de înregistrare a participanților, care vor primi talonul de tombolă și tricoul evenimentului (în limita stocului disponibil), ce va fi îmbrăcat pe durata cursei.

În jurul orei 11:00, va avea loc plecarea în turul ciclist, pe următoarele trasee:
pentru sportivi: Palatul Culturii – Str. Anastasie Panu – Str. Elena Doamna – Bd. Tudor Vladimirescu – Bd. D. Mangeron – Str. Sf. Lazăr – Str. Anastasie Panu – Palatul Culturii.

 • pentru copii şi începători: Palatul Culturii – Str. Anastasie Panu – Str. Sf. Lazăr – Str. Palat – Palatul Culturii.

Pe măsură ce sosesc din turul ciclist, bicicliștii sunt validați, primesc cadouri din partea sponsorilor și depun în urnă taloanele pentru participarea la tombola BikeVibe. Cei mai norocoși dintre participanți vor câștiga unul din cele 115 premii speciale, cu o valoare totală de 31.155 lei, oferite de Arcadia, partenerul Banca Transilvania și de sponsori: Oxygen, Garanti Bank, CGM Software, Vision for You, Decathlon, Kosarom, Fiterman Pharma, Selgros, Little Texas, I’Velo și Tricorp.

Evenimentul este susținut de următorii parteneri media: Ziarul de Iași, Antena 1 Iași, Prima TV Iași, Iași TV Life, ProFM, Viva FM, Tele Moldova, inoras.ro, iasifun.ro, Branche.

BikeVibe este un eveniment-simbol pentru Arcadia, marcând în 2017 aniversarea a 7 ani de sănătate. Arcadia – Spitale și Centre Medicale este cea mai mare rețea medicală privată din regiunea Moldovei, oferind servicii integrate (spital, policlinică, imagistică) în peste 40 de specialități medicale. 

Search

aprilie, 2024