Sushi Fusion

SUSHI Fusion este despre produse cu gust ieșit din comun de bun, ingrediente perfect echilibrate, prezentare exotică și servicii excelente. Pe scurt, o fuziune armonioasă care vizează toate cele 5 simțuri.

Noi suntem Sorin și Ionuț, fondatorii Sushi Fusion. Prin acest restaurant căutăm să îmbinăm cele mai bune idei culese pe parcursul a peste 15  ani de practică profesională internațională in domeniul sushi . Aducem în Iași un concept diferit din punct de vedere gastronomic, într-o formă menită să-ți ofere o experiență completă de fine dining.

Meniul este împărțit în două secțiuni: clasic si fusion. In categoria clasică poți încerca sushi simplu cu focus pe tehnică și prospețimea ingredientelor. Este cel mai apropiat de produsul autentic din Japonia. In schimb, categoria fusion duce sushi-ul clasic la un alt nivel. Aici experimentăm cu o gamă variată de ingrediente, tehnici de gătire și prezentare care-ți vor lua papilele gustative prin surprindere.

Ne găsești in Iași pe strada Dumbrava Roșie nr.42, lângă intrarea în Grădina Botanică. Pentru rezervări sau comenzi cu ridicare personală sau livrare (in tot orașul!) ne găsești la 0772057087. Suntem prezenți și pe Foodpanda, Takeaway si Glovo. Pe curând!

 

www.Sushifusion.ro

https://www.facebook.com/sushifusion.ro

https://www.instagram.com/sushifusioniasi/

Evaluează și scrie un comentariu