Restaurant Crystal

Restaurantul Crystal dispune de trei saloane rafinate, respectiv salon Crystal 150-300 persoane si Salon Rubin 120-200 persoane și salon Smarald 50-100 persoane, oferind clienților nostri eleganta unui restaurant select, exuberanta unor terase racoroase si confortul unei pensiuni de lux cu o capacitate de 70 de persoane.

Restaurant Crystal dispune de o gradina noua amenajata pentru sedinte foto. Atmosfera intima alaturi de preparatele maeștrilor bucătari și de o echipă de elită vor asigura reușita celei mai frumoase petreceri din viața dumneavoastră.

Cele 3 stele si-au gasit locul in serviciile noastre si in modul nostru de organizare, oferind clientilor mereu cele mai moderne si practice solutii.

Restaurant Crystal iti ofera pachete speciale pe meniul pentru nunta ta de vis, pentru o cumatrie plina de basm sau, de ce nu, chiar pentru un eveniment de neuitat.

Fiecare intrebare legata de organizarea evenimentului dumneavoastra isi are raspunsul in experienta noastra.

Cand vine vorba de un eveniment reusit, noi gasim solutia perfecta in functie de bugetul dumneavoastra si oferim sfaturi practice pentru un plan perfect.

Pentru rezervări, vă rugăm sa ne contactați la:

Receptie Restaurant Crystal 0788 258 828
Receptie Cazare Complex Crystal 078-837-3798
sau la adresa de e-mail: restaurantcrystaliasi@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu