Magnitude Dance Iasi

Magnitude Dance este mai mult decât o școală de dans, este comunitatea în care pasiunea, energia și buna dispoziție se întâlnesc pentru a oferi o experiență aparte tuturor celor care îi trec pragul.

Suntem o echipă tânără și devotată pasiunii noastre pentru dans. În tot ceea ce facem, ne dăm silința pentru a excela, dar știm și să profităm din plin de fiecare oportunitate pentru a lăsa deoparte grijile cotidiene atunci când facem primii pași pe ringul de dans.

Credem cu tărie că succesul înseamnă 10% inspirație și 90% muncă, de aceea căutăm să punem la dispoziția cursanților noștri prilej pentru a exersa cele învățate cât mai frecvent. De la cursuri, la sesiunile de practică asistată gratuită, până la petrecerile săptămânale, suntem trup și suflet implicați pentru ca atmosfera de calitate, bunul gust și confortul să fie coordonatele principale ale activităților noastre.

Încă din martie 2017, de când am început activitatea, ne-am propus să fim asemenea unei familii, în care oamenii vin să se revadă zâmbind, dar sunt în același timp motivați să lucreze împreună pentru a progresa. Iar devotamentul cursanților noștri este indicatorul suprem că reușim să creăm mai mult decât un mediu pentru învățare. Magnitude Dance e locul unde se leagă prietenii, unde oamenii se adună extenuați după o zi de muncă și se bucură de reîntâlnire, unde fețele încruntate se luminează după câțiva pași de dans.

Adresa : str Sf. Sava, 10

Telefon : +40 758 515 946

Email : office@magnitudedance.ro

Evaluează și scrie un comentariu