Hotel Unirea Iasi

186 camere, Business și Suites. Fără excepție, fiecare cameră oferă facilități și servicii care vă vor face șederea plăcută și caldă. Hotel Unirea nu face compromisuri pentru calitate: de la confortul paturilor până la lenjerie, avem grijă de timpul tău de relaxare. Toate camerele oferă Wi-Fi gratuit, un birou spațios și o mulțime de prize foarte ușor de accesat.

 

Restaurant Panoramic:

Restaurantul Panoramic este situat la o înălțime de 55 de metri, cu o panoramă superba de 360° asupra Iașului.

Restaurantul Panoramic va asteapta într-o atmosferă elegantă si relaxată, acompaniată de o bucătărie internațională compusă din preparate proaspete. Deschis pentru prânz și cină, oaspeții noștri vor avea ocazia de a savura preparate internaționale delicioase.

Pentru rezervări, vă rugăm sa ne contactați la : +40 232 205013 Mobil +40 739 601113, sau la adresa de e-mail: panoramic@hotelunirea.ro.

 

Program: Luni – Vineri : 12:00 – 23:00

Sambata – Duminica: 12:00 – 23:00

 

Unirea SPA:

Unirea Spa este un sanctuar urban care oferă o gamă completă de tratamente.

Ne adaptăm masajele pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră specifice, luând în considerare și respectând personalitatea dumneavoastră unică.

După tratamentele de masaj de la Spa Unirea veți avea un sentiment de revitalizare a relaxării și a calmului.

Unirea Spa are plăcerea de a primi oaspeții hotelului Unirea, precum și oaspeții non-hotel.

Lista de tratamente SPA si masaje:

https://www.hotelunirea.ro/public/files/203bfbc760e6cb7569a71816e65ce8db.pdf

 

Program: Luni – Vineri:   7:00 – 22:00

Sâmbătă – Duminică: 8:00 – 21:00

 

 

Conferinte:

Unirea Hotel & SPA oferă cadrul perfect pentru evenimente private sau corporate, cu servicii ce pot fi adaptate pentru a satisface exact dorințele dumneavoastra. Fie ca organizați un workshop sau o conferință, suntem cea mai bună locație din inima Iașului.

Fiecare eveniment este o experiență personalizată: meniurile adaptate evenimentului dumneavoastră sunt create folosind cele mai bune ingrediente, provenite de la producatori dedicați.

Pentru mai multe informații și rezervări, vă rugăm să ne contactați la: +40232205278 sau events@hotelunirea.ro.

 

Evenimente:

Programul dedicat Nunta la Unirea este un serviciu personalizat al Unirea Hotel & SPA Iași.

Transformând fiecare eveniment într-o celebrare a frumuseții, a eleganței și a perfecțiunii, Nunta la Unirea își propune să ofere o nuntă de neuitat.

Veți beneficia de colaborarea și implicarea unei echipe de un înalt profesionalism și dedicate evenimentului dumneavoastră.

Magia nunților organizate la Unirea Hotel & SPA Iași se poate trăi în oricare dintre cele 2 săli diferite, ce oferă un spațiu generos de până la 230 de locuri.

Contactaţi-ne acum pentru a planifica un eveniment cu adevarat special pentru tine la +40232205278 sau events@hotelunirea.ro

De asemenea, momentul botezului este deosebit pentru fiecare familie, încărcat de emoții și bucurie.

Noi vă suntem alături și îi pregătim bebelușului o frumoasă petrecere de bun venit.

 

 

Evaluează și scrie un comentariu