De Valentine’s Day, cadoul perfect il gasesti la Felicia

Valentine’s Day, sarbatoarea iubirii, acel moment din an atat de special este aici sa va reaminteasca ca aveti motive pentru care sa va aratati iubire. Poate sunteti prinsi cu multa munca, intre casa, job, gradinita sau scoala, si abia va mai gasiti unul pe celalat. La Centrul Comercial Felicia, gasiti cadoul perfect pentru el sau pentru ea, care sa aduca celebrarea si in familia voastra. Asadar, acordati timp sa cautati si sa gasiti cadoul cadoul ideal pentru persoana draga voua.

Pentru surprize inedite si cadouri ce vor ramane drept amintire intreaga viata, iti propunem sa faci o vizita magazinelor Splend’Or si Coriolan. Cadouri pline de farmec si rafinament vei gasi la Sephora, Yves Rocher sau Nala, iar cadouri utile in fiecare zi gasesti la magzinele Jolidon, Lc Waikiki, Kvl by Kenvelo sau Tom Tailor.

De Valentine’s Day, cadoul perfect il gasesti la Felicia

Saptamana aceasta sarbatorim si noi alaturi de voi cu premii speciale, de Valentine’s Day, oferite pe loc sau la tombola.

  • Sticle cu vin
  • Cani personalizate cu simbolul iubirii
  • Brelocuri in forma de inimioara
  • Ciocolate

*Premiile se acorda la centrul de premiere, in baza bonurilor de cumparaturi de minimum 200 Ron, de la magazinele de pe galerie si / sau hypermarketul Carrefour Felicia. Bonurile sunt valabile doar din ziua inscrierii in campanie si din perioada 13 – 19 februarie 2023.

Tombola: 2 x Vouchere Splend’or 1000 Ron

Toti participantii la campanie vor fi inscrisi automat si la tombola, unde pot castiga unul dintre cele doua vouchere de cumparaturi, in valoare de 1000 Ron fiecare. Voucherele sunt valabile doar in magazinul Splend’Or, din Centrul Comercial Felicia. Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia. Extragrea va fi in data de 20 februarie 2023.

Premii speciale in Cromatic

In perioada campaniei, in sistemul de fidelizare Cromatic, Centrul Comercial Felicia ofera premii speciale, cu multa iubire:

  • ­Produse cosmetice Yves Rocher
  • Vouchere de cumparaturi Flora Lux
  • Abonamente la sala de fitness

Premiile pot fi accesate in baza punctelor de pe cardul de fidelizare Cromatic, in limita stocului disponibil.

Cadouri pentru clientii noi Cromatic

In sistemul Cromatic sunt asteptati mereu membrii noi!  Astfel, clientii care isi vor face card de fidelizare in perioada campaniei, vor primi o sticla de vin sau un pachet de cafea.

*Premiile in aceasta campanie sunt oferite in limita stocului disponibil.

Afla mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia.

Search

martie, 2024