Evenimentul „Oamenii Dreptății” ajunge și la Iași

Pe 7, 9 și 12 decembrie LfJ (Leaders for Justice și DoR (Decât o Revistă) își unesc forțele în trei evenimente live pe scenă la Iași, București și Timișoara, pentru a spune povești despre dreptate.

Oamenii Dreptății e un spectacol construit ca o revistă vie. Timp de două ore, conceptul şi dinamica unei reviste sunt transpuse pe scenă în 15 povești spuse de unii dintre cei mai neconvenționali și relevanți povestitori ai momentului: profesioniști în justiție, cât jurnaliști și artiști.

OAMENII DREPTATII_IASI_AFIS_SMALL

Dreptatea este esențială într-o societate democratică care își dorește ce-i mai bun pentru fiecare dintre noi. Dreptatea este echilibru, echitate și respect pentru drepturile fiecăruia.

Așa cum o înțelegem noi, dreptatea ține și de vulnerabilitate, empatie și puterea exemplului. Prin poveștile pe care le vom spune sperăm să dăm și altora curajul să se implice în comunitățile lor.

 DESPRE OAMENII DREPTĂȚII IAȘI

 UNDE. Casa de Cultură a Studenților (Strada Vasile Conta nr. 30, Iași)

 CÂND. Miercuri, 7 decembrie, ora 19:00 (accesul se face de la 18:30)

Biletele sunt disponibile pe Eventbook

CREDITE

Identitate vizuală: Lidia Macov

 DESPRE LIDERI PENTRU JUSTIȚIE

 Lideri pentru Justiție (LfJ) este cea mai importantă platformă Românească de leadership și de pregătire profesională a unei viitoare generații integre de tineri profesioniști din domeniul juridic. Organizația se află în continuă extindere și a fost inițiată de către programul Statul de Drept – Biroul pentru Europa de Sud-Est al Fundației Konrad Adenauer, încă din 2009-2010, fiind formată, în prezent, din peste 300 de membri.

 DESPRE DoR

 DoR este o publicație independentă care spune povești adevărate pentru a-și sprijini comunitatea să înțeleagă, să empatizeze, să descopere soluții și să acționeze.

Search

aprilie, 2024