Expozitie de fluturi tropicali vii

Lumea colorata a fluturilor, atat de aproape de tine! Centrul Comercial Felicia te astepta cu  drag, incepand de luni 24 octombrie si pana pe 6 noiembrie 2022, intre orele 9.00 – 19.00, la o expozitie de fluturi tropicali vii, pe galerie, vis-à-vis de Pepco.

Timp de aproximativ 2 saptamani, Centrul Comercial Felicia te invita sa vizitezi expozitia gratuita, cu 150 de specii de fluturi tropicali vii, originari din America de Sud si Asia, care vor zbura liberi in pavilionul special amenajat.

Este o experienta unica si un bun prilej ca cei mari si cei mici sa afle indeaproape curiozitati despre ciclul de viata al fluturilor, specii, modul de viata si etapele de evolutie din metamorfoza unui fluture.

Cei prezenti la aceasta expozitie vor putea sa se inscrie in aplicatie scanand codul QR, si votand fluturele preferat, intra automat in tombola pentru a castiga unul dintre cele  15 torturi aniversare, de 1 kg. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 7 noiembrie.

Expozitie fluturi tropicali

Si pentru ca nu e niciodata prea multa culoare chiar si in lumea colorata a fluturilor, Centrul Comercial Felicia va organiza in weekend-urile 29 – 30 octombrie si 5 – 6 noiembrie 2022,  sesiuni gratuite de facepainting, in fata magazinului Takko, intre orele 10:00 – 13:00.

Cateva dintre atractiile ce vor putea fi admirate la Centrul Comercial Felicia sunt: fluturele de azur (Morpho peleides), denumit de proprietari „virtuosul colectiei”, gratiosii fluturi zebra (Heliconiinae), precum si fluturii bufnita uriasa (Calligo memnon), care lenevesc mereu, Regina Africana, Printesa Aripi-de-sticla (Greta Oto) sunt cateva dintre atractiile ce vor putea fi admirate la Centrul Comercial Felicia.

*In spatiu este permis accesul pentru maxim 20 de persoane per vizita, iar durata vizitei este in medie de 15 minute.

*Ultima intrare la expozitie este la ora 18:45.

*Pentru grupuri organizate de maxim 20 de persoane este necesara o programare la numarul de telefon: ???? ??? ???

Mai multe detalii despre aceasta expozitie de fluturi tropicali pe site-ul felicia-iasi.ro.

Search

martie, 2024