BorgWarner România partener principal al proiectului Casa Ronald McDonald Iasi

Fundația pentru Copii Ronald McDonald anunță extinderea parteneriatului cu compania BorgWarner România, aceștia devenind parteneri principali ai proiectului Casa Ronald McDonald Iași; a treia Casă Ronald McDonald din România și prima din nord-estul României, construită în incinta Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria”. Începând cu luna mai a acestui an, aici vor fi găzduite peste 1.000 de persoane anual. Casa va pune la dispoziția familiilor ai căror copii sunt internați pentru perioade îndelungate 19 camere cu baie proprie, loc de joacă, bucătărie, spălătorie living și un întreg sistem de sprijin pe toată durata șederii.

BorgWarner România partener principal al proiectului Casa Ronald McDonald Iasi(2)

Compania BorgWarner România devine și custodele camerei cu numărul 2 din Casa Ronald McDonald Iași, prin programul “Adopt-a-Room”. În acest fel compania va sprijini toate familiile cazate în această cameră timp de un an calendaristic. Părinților li se vor asigura nopți de cazare gratuite, mese calde zilnice, pachete cu bunuri de primă necesitate, consiliere psihologică și tot suportul de care au nevoie pentru a rămâne alături de copiii lor bolnavi internați pe perioade îndelungate.

 

Considerăm că extinderea acestui parteneriat ne permite să fim mai aproape de ceea ce contează cu adevărat: solidaritatea și sprijinul oferit comunităților din care facem parte. Ne-am alăturat cu bucurie acestui proiect încă de la început din dorința de a fi aproape de copii și familiile acestora. Este responsabilitatea mediului privat să ofere finanțeze soluțiile eficiente pentru problemele celor din jurul nostru. Împreună, putem face lucruri extraordinare. Suntem siguri că beneficiile pe care la va oferi Casa Ronald McDonald Iași vor fi apreciate, deoarece oferă soluții pentru probleme reale”, a declarat Dan Țețu, Directorul fabricii BorgWarner din Iași

BorgWarner România partener principal al proiectului Casa Ronald McDonald Iasi(1)

Mă bucură încrederea și mobilizarea susținută a partenerilor noștri pentru ca acest proiect drag și important, Casa Ronald McDonald Iași, să devină realitate. Doresc să mulțumesc pe această cale Companiei BorgWarner Inc. pentru susținerea continuă din ultimii doi ani. Suntem nerăbdători să deschidem ușile celei de-a treia Case Ronald McDonald și să putem ține familiile împreună și la Iași. Consider că este foarte importantă mobilizarea comunității de afacerii locale, dar și a celei regionale pentru a construi Binele zi de zi.”, a declarat Amalia Năstase, Președintele Fundației pentru Copii Ronald McDonald.

 

Casa Ronald McDonald Iași este al treilea proiect de acest tip al Fundației pentru Copii Ronald McDonald, alături de cele din București (2003) și Timișoara (2008). Casele Ronald McDonald sunt construite împreună cu Ronald McDonald House Charities Inc. și cu partenerul de misiune, McDonald’s. În 2021, Fundația Vodafone România s-a alăturat în calitate de Sponsor Fondator demersului de construire a Casei Ronald McDonald Iași. Noua Casă va asigura cazare și sprijin părinților din întreaga regiune a Moldovei ai căror copii necesită internări de lungă durată. Alți parteneri ai proiectului: BorgWarner România, UniCredit Leasing, KET Construct, LEIER Brikston.

 

Search

aprilie, 2024