Mutam muntii din loc, pentru tine

O data cu pandemia ne-am orientat mai mult spre vacantele la noi in tara, la munte sau la mare, in functie de sezon, in schimbul vacantelor in strainatate. Poate fi un lucru bun sau poate fi un lucru rau, cert este ca vine vacanta de iarna, si unde plecam???

mutam muntii pentru tine

Daca nu ai planificat inca vacanta la munte, iti aducem noi muntele la tine! Pe galeria Felicia, decorurile de iarna au o tematica aparte anul acesta: statiunile de ski de la munte. Sezonul de iarna a inceput, iar la munte deja se aseaza prima zapada. Si cum cea mai mare distractie la munte este partia, saniusul, schiatul sau snowboardingul, ti-am adus o parte din atmosfera vacantelor la munte, chiar la Centrul Comercial Felicia.

Telecabina, Cabana lui Mos Craciun si muntii, sunt decorurile de care te poti bucura in aceasta perioada pe galeria Felicia, alaturi de nelipsitul brad, plin cu decoratiuni in aceeasi tema.

Asadar, muntam muntii din loc, pentru tine si ii aducem la Centrul Comercial Felicia. Printre decorurile de pe galerie, se afla muntii care, daca vei citi cu atentie, au o surpirza pentru tine.

Fiecare munte are afisat un cod QR, pe care daca il scanezi, vei afla curiozitati despre cei mai interesanti munti din Romania. In plus, votezi muntele preferat si poti castiga, prin targere la sorti, unul dintre cele 5 vouchere de cumparaturi, in valoare de 500 Ron fiecare, valabile la Carrefour Felicia, ca sa iti faci cumparaturi pentru masa de Craciun. Ce trebuie sa faci?

  1. Vii pe galeria Felicia si scanezi codul QR afisat pe munte
  2. Accesezi aplicatia si iti creezi un cont nou
  3. Citesti detalii despre muntii din aplicatie si votezi muntele preferat
  4. Urmaresti pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia si afli daca ai castigat unul dintre cele 5 premii

Extragerea pentru cele 5 vouchere de cumparaturi va fi pe 20 decembrie.

Afla mai multe detalii pe site Felicia sau pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia Iasi.

Search

aprilie, 2024