Ce va pune Mosul in ghetute?

Evenimentul ”Ce va pune Mosul in ghetute?” este cel mai longeviv eveniment de la Centrul Comercial Felicia, dar si cel mai indragit de catre toti clientii.

Evenimentul a devenit o traditie pentru Centrul Comercial Felicia si este organizat de 12 ani. De la an la an, tot mai multi oameni au venit cu ghetutele lustruite si au primit cadouri.

Anul acesta CC Felicia a pregatit ghetute pentru clientii care fac parte din sistemul de fidelizare Cromatic si care pot accesa cadorui prin intermediul cardului. Clientii care nu au un card Cromatic isi pot face unul pe loc si in mod gratuit.

Ce va pune mosul in ghetute

Astfel, evenimentul va avea o editie speciala, adaptata la conditiile pandemiei, dar care tot va aduce bucurie celor mici si celor mari.

”Ghetutele de la Mos Nicolae”, sunt pline cu dulciuri si jucarii, iar clientii care detin card Cromatic si au acumulat puncte pe parcursul anului, le pot accesa in sistemul de fidelizare de la Centrul Cromatic, in perioada 3 – 6 decembrie.

Cadourile din ghetutele lui Mos Nicolae vor ajunge si la copiii cu nevoi speciale, din judetul Vaslui, Negresti, prin intermediul Asociatiei Dragoste desculta. CC Felicia isi propune sa aduca cat mai multe zambete copiilor si a pregatit pachete cu dulciuri si jucarii, care vor ajunge in ghetutele copiilor.

Asociatia Dragoste desculta, doresate sa redea speranta unei vieti mai bune oamenilor nevoiasi din judetul Vaslui, una dintre cele mai sarace zone ale Uniunii Europene.

„Sa zambesti unui om care este suparat, sa vizitezi, chiar si pentru putin timp, pe cineva care este singur, sa oferi adapost sub umbrela ta cuiva aflat in ploaie, sa citesti ceva unui orb, aceste actiuni si multe altele pot parea marunte, dar astfel noi putem sa dam iubirii noastre pentru Dumnezeu o forma concreta.”

Editia speciala a evenimentului ”Ce va pune Mosul in ghetute?”, de anul acesta, va aduce bucurie copiilor, dar si clientilor care detin card Cromatic.

Multumiri tuturor celor care au participat in anii trecuti!

Detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia.

Search

aprilie, 2024