Super Reduceri si Super Premii de Vara

Vara aceasta este despre tine! Asa ca ia-ti un moment de respiro si si vino la Felicia. Fa o mica escapada in magazine si bucura-te de articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, la preturi reduse.

Rutina zilnica ne face sa uitam sa ne bucuram de lucrurile simple, sa ne acordam mai multa atentie, iar timpul parca nu ne mai ajunge sau trece prea repede. Stim ce simti! De aceea, acum este momentul sa lasi totul deoparte si sa iti acorzi timp tie.

La Felicia, mergi sa faci cumparaturile ca un Super Erou! In perioada 28 iunie – 22 august, magazinele de pe galeria Felicia au Super Reduceri la articolele de sezon. Asadar, fie ca vrei sa te rasfeti cu o pereche de sandale noi sau te pregatesti de concediu, poti profita de reduceri pentru a-ti achizitiona articole la un pret avantajos.

Super reduceri felicia+iasi

Ca de fiecare data, la Centrul Comercial Felicia, cumparaturile iti sunt rasplatite. In perioada campaniei Super Reduceri, vino la Centrul Cromatic cu bonurile de cumparaturi de minimum 150 Ron si te inscrii la tombola cu extragere saptamanala, unde poti castiga unul dintre cele 8 vouchere de 1000 Ron fiecare. Voucherele sunt valabile la magazinele CCC, Benvenuti, LC Waikiki si Takko.

Cumparaturile facute in weekend iti aduc premii pe loc si sanse de castig la tombola saptamanala. Castigi garantat unul dintre premiile instant, daca ai cumparaturi de minimum 150 Ron de la galerie si / sau hypermarketul Carrefour.

  • Sacose de cumparaturi personalizate
  • Vouchere la restaurantul Spartan
  • Genti termoizolante
  • Sticle de suc
  • Vouchere pentru cappuccino sau fresh de protocale

Super Premii in Cromatic

Daca ai card de fidelizare Cromatic, cu puncte acumulate, vara aceasta poti accesa super premii, de care sa te bucuri tu sau cei dragi: rucsacuri pentru plaja, seturi de palete pentru badminton, platouri din bambus, prosoape de plaja, geluri de dus, saltele de plaja si zmee pentru cei mici.

Vara aceasta ai Super Reduceri, in magazinele din Felicia si super premii, pentru tine, ca sa te bucuri de momente de relaxare!

Afla mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Search

aprilie, 2024