Zboruri saptamanale Iași-Londra Heathrow cu Blue Air

Avem din nou zboruri saptamanale Iași-Londra Heathrow (și retur), operat de compania Blue Air. Cursele sunt efectuate cu o aeronavă tip Boeing 737-8 MAX și au două frecvențe săptămânale – marți și sâmbătă –, astfel:

IAS 18:20 LHR 19:35 / LHR 20:25 IAS 01:30 (orele locale de aterizare/decolare)

zbor saptamanal blue air iasi londra

Biletele pentru noua destinație sunt disponibile în sistemul online – https://bit.ly/3nwseSt – și au prețuri ce pornesc de la 19,99 euro/segment. Toate rezervările includ opțiunea de schimbare gratuită a datelor de zbor.

Heathrow este unul dintre cele mai importante aeroporturi din lume, atât din punct de vedere al traficului de pasageri, cât și din punct de vedere al diversității conexiunilor aeriene. Astfel, pasagerii care aleg să călătorească de la Iași la Londra Heathrow au acum posibilități multiple de conexiune atât în Europa cât și intercontinentale.

Evenimentul de astăzi a fost marcat printr-o conferință de presă unde au luat cuvântul reprezentanți ai Consiliului Județean Iași, ai Aeroportului Iași precum și ai operatorului Blue Air.

Iașul prinde aripi până la Londra! Avem de astăzi ,zboruri saptamanale, o legătură directă cu cel mai mare aeroport din Europa – Heathrow International Airport – și, astfel, conectăm Iașul cu metropolele europene și chiar transcontinentale. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în această perioadă pentru a face acest lucru posibil și pentru a deschide Iașul către noi destinații și noi oportunități. Ce se întâmplă astăzi e dovada că avem perspective reale de a transforma aeroportul în poarta de comunicare cu vestul țării și al Europei. Prin efortul coordonat al Aeroportului Iași, Consiliului Județean și celorlalte instituții vom sprijini dezvoltarea aeroportului pentru a reintroduce toate cursele externe de la Iași și a aduce altele noi, așa cum se întâmplă deja. Dinamism cultural, medical, turistic, social și, bineînțeles, economic – asta înseamnă dezvoltarea aeroportului, a declarat domnul Costel ALEXE, Președintele Consiliului Județean Iași.

 

Suntem încântați să lansăm primul serviciu ultra-low-cost direct de la Iași la Londra Heathrow, cel mai important aeroport din Marea Britanie și unul dintre cele mai bine conectate hub-uri din Europa și din lume și să oferim clienților noștri din Iași legături fiabile cu 14 destinații-cheie interne și internaționale. Blue Air își va continua expansiunea de pe Aeroportul Iași odată cu deschiderea unei bazei permanente în vara anului 2022, ceea ce va însemna opțiuni de călătorie mai bune, la prețuri accesibile pentru clienții noștri din Iași. Pentru anul viitor avem în plan operarea unor zboruri directe din Iași către destinații precum Barcelona, ​​Roma, Paris – Charles de Gaulle”, a spus domnul Krassimir TANEV, Director Comercial Blue Air.

Ne bucurăm să lansăm astăzi, aceste zboruri saptamanale, acesta cursa directă ce leagă Iașul și întreaga regiune de un hub internațional. Acest nou serviciu aerian face parte din strategia noastră de a oferi pasagerilor noștri legături cu noduri aeriene importante prin care să poată fi accesate cu ușurință cât mai multe destinații din întreaga lume. Sperăm ca această nouă rută se va bucura de aprecierea pasagerilor ieșeni și a celor din întreaga regiune deservită de aeroport. Fără îndoială, o astfel de conexiune va ajuta la dezvoltarea aeroportului nostru. În același timp, ne bucurăm că, odată cu începerea operării zborului Iași-Londra Heathrow, am reluat cu succes colaborarea cu Blue Air, care rămâne pentru noi un partener strategic. Suntem încrezători că acest parteneriat va crește în timp, prin aducerea la Iași a cât mai multe destinații, a spus, la rândul său, domnul Vasile STOICEA, Director General Provizoriu al R.A. Aeroportul Iași.

Pasagerii pregătiți de îmbarcare pentru noua destinație au avut parte de două momente artistice-surpriză oferite de Școala de Arte din Iași, al cărei manager este Vlad Baba.

La decolarea spre Heathrow, noua aeronavă Blue Air, prezentă pentru prima dată pe Aeroportul Iași, a primit tradiționalul botez cu ajutorul autospecialei de pompieri.

 

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor. În prezent, compania Blue Air mai operează pe Aeroportul Iași zboruri regulate către Otopeni.

Search

aprilie, 2024