6ASE – serialul produs de ieseni se lanseaza astazi.

Astazi 19 Ocotombrie, se lanseaza cel mai nou proiect on-line din Romania, serialul “ 6ASE ”, realizat de ieseni.
 Filmul este produs de ieseanul Vlad Baba si atinge, drept teme principale, impactul bullying-ului asupra generatiei tinere, importanta prieteniei, a unui colectiv unit si puterea unui sistem educational centrat pe nevoile copiilor.
6ase actori
In serial se prezintă povestea a 6 copii care trec prin tot felul de peripetii, dupa ce au fost rapiti de o agentie secreta. Dar, asemenea unor supereroi moderni, reusesc sa treaca de orice obstacole prin super puterea prieteniei. Actiunea celor 7 episoade devine cu atat mai complexa cu cat o multitudine de personaje pleaca in cautarea lor – politia, profesorii si parintii lor.
Din proiect fac parte multe vedete din showbizul romanesc, cantareti, actori profesionisti, sau copii din cadrul scolii de televiziune Iasi.  Printre rolurile importante ii putem intalni in diferite episoare pe Catalin Morosanu, Mircea Eremia, Lino Golden, Ion Paladi, Vlad Baba, Dumitru Florescu, Razvan Popescu(de la Radio ZU) , Erica Moldovan si multi altii.  Din al doilea episod isi va face aparitia si un personaj surpriza, interpretat de un nume greu din televiziune.
     6ase producatoriSerialul se va difuza on-line pe  canalul de YouTube RotonMusicTV.
6ASE este un serial creat din suflet, realizat in orasul meu drag, Iasi. Acesta expune povestea unei generatii care consider ca ar trebui sa prefere si sa acorde o importanta mai ridicata prietenei, in detrimentul tehnologiei. Ma bucur ca am avut ocazia de a colabora la 6ASE cu nume mari din showbiz-ul romanesc, actori profesionisti si copii foarte talentati, carora le multumesc pentru implcarea in acest frumos proiect.”, spune Vlad Baba, producatorul serialului 6ASE.
Serialul este produs in totalitate de ieseni: producator general Vlad Baba, filmat si montat de Ciprian Iacob, dupa un scenariu Erica Moldovan.
6ASE afis

Search

martie, 2024