Shopping plin de noroc

Anul acesta parca a fost cu ghinion, plin de provocari si schimbari, care ne-au luat pe nepregatite, dar la care am facut fata cu succes. Una peste alta, anul acesta Centrul Comercial Felicia aniverseaza 13 ani de la deschiderea galeriei.

Coincidenta? Ghinion?

Deloc. Anul acesta este cu noroc pentru Centrul Comercial Felicia, iar pentru ca de 13 ani le treci pragul, te premiaza cu cele mai surprinzatoare cadouri: vouchere de cumparaturi, sticle de vin, dezinfectante, sticle de suc si multe alte premii aniversare. Vezi AICI lista magazinelor cu voucherele de cumparaturi participante in campanie.

shopping felicia iasi

Campania aniversara ”Shopping plin de noroc” se desfasoara zilnic, in perioada 8 – 25 octombrie, doar in Centrul Comercial Felicia, Iasi.

Daca faci shoppling in Felicia, mergi la Centrul Cromatic cu bonurile de cumpărături de minimum 130 Ron si inscrie-te in campanie. Primesti un premiu pe loc si automat te inscrii la tombola pentru marele premiu. Daca ai noroc, poti castiga prin tragere la sorti 2 vouchere de cumpărături, in valoare de 1313 Ron, fiecare. Cele doua vouchere sunt valabile la magazinele Tom Tailor si Office Shoes, cu locatia in Centrul Comercial Felicia.

*bonurile de cumparaturi sunt valabile doar din ziua inscrierii in campanie si trebuie sa fie de la magazinele de pe galerie. Bonurile de la hypermarketul Carrefour nu sunt valabile pentru aceasta campanie.

Daca ai card de fidelizare Cromatic, in perioada campaniei aniversare, poti accesa premii norocoase, in baza punctelor acumulate: produse cosmetice Avon si sticle de vin spumant.

Cardul Cromatic plin de noroc

Fa-ti un card nou de fidelizare Cromatic si primesti pe loc un cadou de bun venit: o umbrela pentru zilele ploioase de toamna.

Centrul Comercial Felicia iti multumesc ca le treci pragul si te invitam sa sarbatoresti cu noi 13 ani de shopping plin de noroc!

Detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia.

Search

aprilie, 2024