11 accesorii pentru telefon disponibile in 2020

Cauti o modalitate de a-ti face smartphone-ul mai util?  Este timpul sa iti actualizezi telefonul cu cateva accesorii interesante. Deoarece suplimentele potrivite pentru telefonul tau iti pot schimba total experienta mobila. De aceea, am adunam cele mai bune accesorii pentru telefon in 2020. Verifica-le pentru a le folosi pentru telefonul tau.

De la filmari la controlul casei inteligente, telefonul tau este capabil sa faca mult mai mult decat sa faca o poza. Cu dispozitive precum DJI Osmo Mobile 4 sau Razer Kishi, lucrurile din jurul spatiului accesoriilor telefonului sunt din ce in ce mai bune pe zi ce trece.

Deci, iata-ne cu 11 dintre accesoriile de telefon pe care le poti cumpara acum pentru a pute imbunatati experienta cu telefonul tau. De la jocuri la fotografii mobile, acest lucru iti va face mult mai distractive zilele cu telefonul.

Accesorii telefon lentile

Suport obiectiv multidirecțional Moment-Series M

In primul rand pe lista de cele mai bune accesorii de telefon ale 2020 este Momentul M-Series multidirectional Lens Mount. Acest suport a obiectivului se misca la stanga, la dreapta, in sus sau in jos pentru a obtine acea fotografie perfecta. Poti utiliza chiar si acest dispozitiv pe camera foto frontala sau posterioara.

Hi-Fi Belkin Devialet Soundform Elite accesorii pentru telefon

Difuzor inteligent Hi-Fi Belkin Devialet Soundform Elite

Difuzorul tau iti va incarca rapid telefonul cand ai difuzorul inteligent Hi-Fi Belkin Devialet Soundform Elite. Acest difuzor cool va incarca iPhone-ul tau la 7,5 wati, un telefon Samsung la noua wati si un dispozitiv Google la zece wati. Il poti opera prin comanda vocala Google Assistant.

 

Gimbal de telefon pliabil DJI Osmo Mobile 4

Iti va placea designul magnetic convenabil al cardanului de telefon pliabil DJI Osmo Mobile 4. Acest stabilizator video este usor de utilizat si ofera control gestual impreuna cu Active Track 3.0. Deci, in loc sa utilizati o telecomanda sau sa ceri ajutor, iti poti opri videoclipul sau camera foto folosind un semnal manual.

Polaroid Hi-Print 2 × 3

Imprimanta foto Polaroid Hi-Print 2 × 3 de buzunar

2 × 3 Polaroid Hi-Print Imprimanta Pocket Photo este un alt accesoriu din cele mai bune pentru telefon tau din 2020. Acest buzunar Imprimanta imprima fotografii pe hartie auto – adeziv, permitandu-ti sa lipesti imagini in albume foto, pe coperta tabletei, si multe altele.

Razer Kishi accesorii pentru telefon

Gamepad mobil Razer Kishi

Razer Kishi Mobile gamepadul este un dispozitiv unic, deoarece functioneaza atat cu telefoanele iPhone si Android. Deci, indiferent de tehnologia ta la alegere, te poti bucura de porturi protejate si jocuri fara intarziere. De asemenea, are toate butoanele si comenzile standard de care ai nevoie.

Moon UltraLight Portable Selfie Accessory

Personalizeaza luminozitatea si tonul selfie-urilor tale cu accesoriul portabil Selfie Moon UltraLight. Acest obiect gadget vine cu comenzi tactile si este ideal pentru fotografiile facute in medii intunecate. Designul compact il face excelent pentru calatorii.

JOBY GorillaPod

Trepied JOBY GorillaPod Mobile Rig Smartphone

Joby Gorillapod Mobile Rig Smartphone Trepied este unul dintre cele mai bune accesorii pentru telefoane din 2020, care te ajuta sa obtii acel unghi perfect. Acest instrument convenabil se conecteaza la orice smartphone si are loc pentru un microfon si lumini. Picioarele cauciucate asigura o prindere sigura.

iklips-c accesorii pentru telefon

Unitate flash iKlips C pentru iPhone si iPad Pro

Creaza o copie de rezerva a fisierelor si partajeaza datele cu usurints cu unitatea flash iKlips C iPhone si iPad Pro. Aceasta unitate flash are certificare MFi, astfel incat sa stii ca va juca bine cu iPhone, iPad Pro, MacBook Pro si alte dispozitive. De asemenea, este usor de utilizat si poate crea automat o copie de rezerva a telefonului.

Simore-Speed-X-Four-X-iPhone-Multi-SIM-Adapter-Case

Husa pentru adaptor SIM-Speed ​​X-Four iPhone Multi-SIM

Vei avea acces la patru numere intr-un singur telefon cu Husa adaptor SIM-Speed ​​X-Four iPhone Multi-SIM. Acest design cvadruplu SIM inseamna ca poti accesa patru cartele SIM pe un singur dispozitiv. Accesarea lor este usoara, deoarece toate sunt legate intre ele.

camera-usb-spy-cam

Camera HD de supraveghere masca USB Spy Cam

Fii cu ochii pe tehnologia ta cu unul dintre cele mai bune accesorii pentru telefon din 2020, camera HD Mask Surveillance Camera USB Spy Cam. Aceasta camera ascunsa se conecteaza la un port USB, deci arata si funcționeaza ca un incarcator. In timp ce telefonul tau se incarca, acest dispozitiv va inregistra un videoclip cu orice este in viziunea sa.

Ei bine, iata, lista cu cele mai bune accesorii pentru telefoane din 2020. Sigur sunt unele interesante aici. Nu stim despre tine, dar am putea merge pentru acel trepied pentru smartphone. Tu? Ce fel de accesorii pentru telefon iti plac sau ai vrea sa le ai?

Search

martie, 2024