Cui ii este dor de scoala? Cu bune si cu rele, incepe noul an scolar si magazinele din Centrul Comercial Felicia s-au pregatit cu produse si oferte pentru scolari. Desi acest an scolar va fi un pic altfel fata de ceilalti ani, copiii sunt indrumati sa se focuseze pe ceea ce au de invatat si sa faca performanta, in pofida situatiei create de pandemie.

concurs scoala cromatic

Dragi parinti, Centrul Comercial Felicia va vine in sprijin cu tot ce trebuie pentru scoala, astfel ca magazinele au pus la dispozitia dumneavoastra:

  • Haine si incaltaminte pentru copii: Coccodrillo, Pepco, Takko, LC Waikiki, Junker, KVL&Lee Cooper, Carrefour, Deichmann, Office Shoes, Marelbo, Iuvas.
  • Rechizite si gadgeturi: Noriel, Carrefour, Media Galaxy, Librarium, Pepco.

Asadar, in Centrul Comercal Felicia puteti face toate cumparaturile pentru scoala simplu si rapid. In plus, la Centrul Cromatic primiti premii pentru un inceput de an scolar cat mai bun. In perioada 7 – 20 septembrie, cumparaturile facute in Centrul Comercial Felicia sunt rasplatite cu premii. Ce trebuie sa faceti?

  1. Dupa ce ati terminat cumparaturile, veniti cu bonurile de minimum 150 Ron, la Centrul Cromatic si completati formularul de inscriere in campanie.
  2. Extrageti un premiu, pe care il veti primit pe loc. Puteti castiga: casti, incarcatoare wireless pentru telefon, acumulatoare externe, vouchere la sala de fitness Body line, seturi de pixuri, vouchere 20 Ron la spalatoria de haine Aqua.
  3. Automat, va inscrieti la tombola pentru cele 2 tablete Samsung, care vor fi oferite saptamanal. Prima extragere este pe data de 14 septembrie, iar a doua extragere pe data de 21 septembrie.

*Bonurile de cumparaturi sunt valabile doar din ziua in care va inscrieti in campanie si NU din toata perioada campaniei.

Premii pentru scoala in sistemul de fidelizare Cromatic

In perioada campaniei de scoala, parintii care fac parte din sistemul de fidelizare de la Centrul Comercial Felicia, pot accesa premii pentru noul an scolar, in baza punctelor acumulate pe card: carti, dezinfectante Avon pentru maini, vouchere de cumparaturi 20 Ron, la magazinul Yves Rocher si libraria Librarium.

Le dorim copiilor mult success in noul an scolar, iar parintilor, spor la cumparaturi!

Detalii pe www.felicia-iasi.ro si pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia.

Search

martie, 2024