S-au redeschis toate magazinele din Centrul Comercial Felicia!

Incepand de astazi, 15 iunie, magazinele din Centrul Comercial Felicia s-au redeschis si functioneaza dupa programul normal. Perioada starii de urgenta a fost o grea incercare pentru noi toti, dar am trecut cu bine si putem iesi din nou la cumparaturi.

Centrul Comercial Felicia va intampina cu surprize de bun-venit, asa ca in magazinele de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, de pe galerie, veti gasi oferte speciale, la colectiile de vara.

Magazinele destinate copiilor, cu haine, incaltaminte si jucarii, s-au redeschis, spre bucuria celor mici, dar si a parintilor. De asemenea, si magazinele care ofera servicii de telefonie sau televiziune, s-au redeschis, si puteti plati facturi sau puteti solicita informatiile necesare.

redeschidere felicia

La Centrul Cromatic a fost reluata activitatea in conditii de siguranta si veti fi intampinati cu premii noi, potrivite pentru toata familia:

  • Masti cu zambete
  • Vouchere la magazine
  • Carti pentru copii
  • Sticle pentru apa
  • Portfarduri

Odata cu relaxarea masurilor de preventie si protectie, puteti face cumparaturi in magazinele din Centrul Comercial Felicia, insa unele reguli raman valabile:

  • Mascasau un mijloc de protectie a gurii si nasului este obligatoriu in magazine si mai ales, in cabinele de proba.
  • Folosirea dezinfectantul pentru maini, pus la dispozitie pe intrarile in centru, in zona bailor, dar si la Centrul Cromatic. In plus, la intrarea in hypermarketul Carrefour, aveti la dispozitie un automat de unde puteti achizitiona manusi si dezinfectant, in cazul in care aveti nevoie.
  • Pastrarea distantei fata de persoanele din jur si daca este cazul, evitarea aglomeratiei in incinta magazinelor.
  • Folosirea covoarelor cu substanta dezinfectantapentru încaltaminte, aflate pe intrarile in centru.
  • Folosirea bailor in limita maximului de 3 persoane in acelasi timp. Baile sunt dezinfectate periodic, pentru a putea fi folosite in siguranta.
  • Spalarea frecventa a mainilor, cu apa si sapun.

Masurile sunt implementate pentru siguranta tuturor, a clientilor, dar si a angajatilor, pentru prevenirea infectarii cu boala Covid-19. Responsabilitatea incepe cu fiecare dintre noi si trebuie sa respectam aceste reguli cand suntem in incinta centrului comercial. Personalul de la paza va supraveghea ca masurile de siguranta sa fie respectate, pentru sanatatea tuturor celor care intra in centrul comercial.

Bancile pentru relaxare vor fi scoase din uz, pentru a evita stationarea, iar spatiile pentru servirea mancarii sau bauturilor vor fi in continuare inchise. In schimb, se pot cumpara meniuri si bauturi la pachet.

Traficul este monitorizat in permananta, pentru a lua noi masuri de restrictie a numarului de persoane, daca va fi cazul.

Va asteptam din nou la cumparaturi, in siguranta, pentru toata familia!

Aflati mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia!

Search

aprilie, 2024