Masuri de protectie si preventie implementate in Centrul Comercial Felicia

Chiar daca masurile luate de autoritati s-au mai relaxat putin in starea de alerta, Centrul Comercial Felicia acorda in continuare o atentie mare regulilor de protectie si preventie, impotriva raspandirii virusului SARS-CoV-2.

Mai jos, va aducem la cunostinta o serie de masuri implementate in Centrul Comercial Felicia, care sunt valabile atat pentru clienti, cat si pentru angajati. Este important ca fiecare persoana sa se implice activ in a opri raspandirea acestei boli, iar masurile de igiena sa fie respectate acasa, la birou sau cand se merge la cumparaturi.

parcare centrul comercial felicia

Iata cateva reguli pe care trebuie sa le respectam zilnic:

  • Sa ne spalam bine mainile, de multe ori, cu apa si sapun.
  • Sa nu ne atingem ochii, nasul si gura cu mainile, daca nu sunt igienizate.
  • Sa ne acoperim gura si nasul cu servetel de unica folosinta, cand stranutam sau tusim. Servetelul trebuie aruncat imediat dupa folosire.
  • Sa utilizam masca de protectie, cand ne aflam in spatii inchise.
  • Sa pastram distanta de 2 m fata de persoanele din jur.
  • Sa evitam intervalele aglomerate pentru a face cumparaturile.

Pentru siguranta si sanatatea clientilor, Centrul Comercial Felicia a luat urmatoarele masuri de igiena si de preventie:

  1. Carucioarele din hypermarketul Carrefour sunt igienizate periodic atat cele din exterior, cat si pe cel mici din interior. Cu toate acestea, se recomanda igienizarea mainilor dupa ce iesiti din magazin.
  2. In zona intrarii si iesirii, cea cu magazinele Top Shop si Kenvelo, si cea cu farmacia Help Net, sunt amplasate dozatoare cu dezinfectant. De asemenea, si la intrarea in hypermarket Carrefour, sunt amplasate recipiente cu dezinfectant.
  3. Tot pe intrare, in zona magazinelor Top Shop si Kenvelo si la intrarea in hypermarket, sunt covoare imbibate cu solutie dezinfectanta, pentru a igieniza incaltamintea.
  4. Toaletele sunt dotate cu dozatoare cu dezinfectant si sunt igienizate periodic.
  5. Mastile si manusile folosite trebuie aruncate in cosurile special amplasate, pe intrarea in centrul comercial si pe iesire, cat si in zona intrarii in hypermarket Carrefour.
  6. Galeria este dezinfectata de catre o firma specializata, astfel incat toate suprafetele sa fie igienizate.

Sunt mici eforturi care pot face o mare diferenta pentru noi toti! #totulvafibine

Afla mai multe pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebok Felicia.Iasi.

Search

aprilie, 2024