Noi masuri de la 15 iunie. Iata ce mai poti face.

Stim ca perioada pandemiei a venit ca un meteorit in vietile noastre si a intrerupt multe activitati, a dat planurile peste cap multor oameni. Insa, usor lucrurile incep sa ajunga pe cat posibil inapoi la normal, incet dar sigur.

Daca primavara am petrecut-o in casa, cu restrictii si mici iesi pana la magazine, iata ca vara vine cu noi masuri de relaxare de care ne putem bucura. Noi zicem ca vara nu este inca compromisa, tu ce parere ai?

Cumparaturi

Pentru pasionatii de shopping si nu numai se redeschid mall-urile. Cu siguranta ti-au lipsit cumparaturile, iata ca din 15 iunie vei putea cauta tinuta perfecta de vara printre rafturile magazinelor.Raman inca inchise cinematografele si locurile de joaca pentru cei mici, dar si restaurantele din interior.

Fitness

Avem vesti bune si pentru iubitorii de miscare. Tot de la 15 iunie se redeschid salile de fitness, asa ca te vei putea bucura de antrenamentele preferate chiar la sala. Exista cateva reguli de care trebuie sa tii cont:

  • Pentru a intra in sala ai nevoie de o programare in prealabil;
  • Iti va fi luata temperature si vei trece prin triaj epidemiologic;
  • Trebuie sa porti masca la receptie si in spatiile commune;
  • Vei avea la dispozitie o suprafata de 7 metri patrati pentru exercitiile individuale si 10 metri patrati pentru cele de grup

piscina

Piscine

Da, ai vazut bine. De la 15 iunie te vei putea bucura de soarele arzator al verii, chiar din orasul tau, fara a fi nevoie sa te deplasezi pana la mare. Astfel, daca nu ai timp sa mergi la mare, vine marea in orasul tau. Va fi permisa deschiderea doar a piscinelor de exterior, care bineinteles vor avea reguli speciale. De preferabil ar fi sa va informati cu privire la normele piscinei la care doriti sa mergeti din inainte.

Cresele si gradinitele private

In sprijinul parintilor, care nu au cu cine sa isi lase copilul pe perioada zilelor de vara, cat timp ei lucreaza, va fi posibila redeschiderea after school-urilor, gradinitelor si creselor private. Acestea se vor redeschide in regim strict de igiena si dezinfectare, cu programe speciale.

Evenimente

Ceea ce priveste evenimentele private, cum ar fi nuntile, botezurile sau evenimentele care au loc in interior acestea vor fi permise cu 20 de persoane si 50 de persoane daca acestea vor avea loc in exterior.

Informeaza-te mai intai de normele locurilor in care vrei sa mergi pentru a nu bate un drum degeaba si nu uita masca acasa. Suntem la curent cu toate noutatile si ne dorim ca totul sa revina cat mai curand la normal, pentru a ne bucura din plin de aceasta vara.

Search

aprilie, 2024