Centrul Comercial Felicia ofera 5 vouchere online de 100 lei de Ziua Copilului

De Ziua Copilului, Centrul Comercial Felicia are un super concurs, care se desfasoara pe pagina de Facebook. Copiii trebuie sa faca un desen cu mana colorata, asemanator cu cel din poze. Mamicile sau taticii sunt rugati:

  1. Sa faca o fotografie DOAR la desenul cu mainile colorate si sa o trimita in comentariu la postarea de AICI
  2. Sa distribuie postarea concursului
  3. Sa dea like paginii de Facebook Centrul Comercial Felicia

Parintii sunt indemnati sa publice doar fotografia cu desenul, nu si cele in care apare copilul, astfel incat sa ii poata proteja identitatea.

concurs felicia

E simplu, nu? Bucuria celor mici este intotdeauna de a incerca lucruri noi, care sa le ”hraneasca” imaginatia si care sa aduca zambete parintilor si bucurie celor din jur. Centrul Comercial Felicia sarbatoreste Ziua Copilului si ofera 5 premii, prin tragere la sorti, celor care se inscriu in concurs, respectand cei 3 pasi de mai sus. Premiile constau in 5 vouchere online, in valoare de 100 lei fiecare, valabile pe siteul magazinului Noriel, www.noriel.ro. Voucherele pot fi folosite la achizitiile online, de pe siteul Noriel, si sunt sub forma de cod promotional.

Concursul se desfasoara in perioada 27 – 31 mai 2020. Castigatorii vor fi publicati in decursul zilei de marti, 2 iunie, pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia si pe site. Cei 5 castigatori vor fi contactati pe Facebook, iar apoi li se va cere adresa de email si numarul de telefon, pentru a primi premiul.

Le uram ”La multi ani” tuturor copiilor din lume, iar celor mari va transmitem numai ganduri bune si nu uitati: in fiecare dintre noi, exista un copil!

Afla mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro si pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia.

Search

aprilie, 2024