Din 16 martie 2020 Centrul Comercial Felicia functioneaza dupa un nou program

program centrul comercial felicia iasi

Luand in considerare masurile de preventie adoptate de autoritati, Centrul Comercial Felicia a luat hotararea de a face modificari in ceea ce priveste programul de functionare.

In cadrul centrului se face tot posibilul sa se asigure normele de igiena dar si mobilizarea cat mai eficient, astfel incat sa se contribuie la stoparea raspandirii virusului.

Incepand cu data de 16 martie 2020, Centrul Comercial Felicia a luat hotararea sa functioneze dupa un nou program. In aceste conditii, Hypermarket Carrefour va functiona dupa program normal.

Program magazine galerie
Luni – Sambata: 12.00 – 20.00
Duminica: 12.00 – 19.00

Program hypermarket Carrefour
Luni – Duminica: 8.00 – 22.00

Program farmaciile Sensiblu, Help Net, Lara Farm
Luni – Sambata: 9.00 – 21.00
Duminica: 9.00 – 20.00

O parte din magazine vor functiona conform programului normal – vizualizati lista magazinelor deschise, actualizata la intrarea in centrul comercial sau pe siteul www.felicia-iasi.ro / Facebook Felicia.Iasi.

Pentru a se evita aglomerarea si pentru a se putea respecta distanta dintre persoane, accesul in magazinele de pe galerie si in hypermarket Carrefour,  se face in grupuri restranse.

Intrarea se face prin stanga cladirii (zona cu magazinele Kenvelo si Top Shop), iar iesirea se face prin dreapta cladirii (zona cu magazinele Noriel si Help Net).

Se fac eforturi pentru a organiza si grupul de persoane care asteapta in fata cladirii, astfel incat distanta sa poata fi respectata si in aceasta zona.

Pentru siguranta si sanatatea tuturor, Centrul Comercial Felicia roaga toti clientii sa implementeze masurile de prevenire a infectiei cu virusul COVID-19 si sa evite intervalele orare aglomerate. Este incurajata adoptarea unei atitudini calme si rationale.

Mai multe detalii pe site www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Search

aprilie, 2024