Servicii importante pentru o nunta reusita.

O nuntă ideală este greu de obținut, însă, dacă se iau în calcul anumite criterii, participanții la nunta respectivă se vor simți atât de bine, încât vor considera că au luat parte la cea mai frumoasă nuntă din viața lor. Și asta e, să fim serioși, idealul atunci când se organizează o nuntă. Aici iti povesteam de actele necesare pentru o nunta reusita.

Invitația de nuntă, mâncarea, decorul, muzica, băutura, petrecerea în sine, toate acestea reprezintă elemente de bază pentru o nuntă ca la carte, dar totuși micile detalii sunt cele care fac cu adevărat diferența.

invitatii pentru o nunta reusita

Fiecare cuplu are o poveste unică, iar evenimentul vostru va fi la fel. De aceea, invitația de nuntă trebuie să transmită tonul și atmosfera nunții cu mult înainte ca oaspeții voștri să sosească la eveniment. Aceasta poate fi handmade sau personalizată, sau poate fi făcută la comandă într-un mod mai solemn. Invitatia de nunta este cartea de vizită a evenimentului și trebuie să fie în concordanță cu stilul nunții, culorile, tema generală a sărbătorii – toate acestea trebuie să fie „citite” pe designul invitației. Cel mai mult, însă, contează acele texte pentru invitații de nuntă care sunt scrise în interior cu multă grijă și atenție și a căror cuvinte reflectă dorința sinceră a miresei și a mirelui de a împărtăși ziua nunții cu fiecare invitat.

cabina foto pentru o nunta reusita

 

De asemenea, la nunta voastră nu trebuie să lipsească cabina foto pentru invitați, devenit trend între timp. De ce? Pentru simplul motiv că cea mai importantă zi din viața unui cuplu trebuie imortalizată, iar invitații la nuntă simt prin intermediul unui Photo Booth bine pus la punct că își lasă amprenta asupra evenimentului și altfel decât cu prezența și cu plicul. Invitații rămân și ei cu o amintire sub forma fotografiilor, fie ele printate sau în format electronic, iar urările lor pot fi captate și de cabina foto într-un mini-videoclip, pentru amuzamentul tuturor. Totuși, pentru a fi siguri că zâmbetul se va afla pe buzele tuturor celor ce intră în cabină, sunt puse la dispoziția tuturor și ochelari giganți, jobene, mustăcioare false și props-uri cu mesaje personalizate și extrem de funny sau relevante evenimentului (de la clasicul ,,Just Married” la haiosul ,,Sex Machine” n.red). Un alt beneficiu al cabinelor foto, pe lângă cele ce țin de entertainment-ul oaspeților, este acela că permit share-urile pe Social Media. Opțiunea aceasta vă permite să share-uiți pozele pe rețelele de socializare în timp real, astfel încât și cei care nu au reușit să fie prezenți la nuntă să simtă pulsul distracției sau pur și simplu energia transmisă de cei ce se fotografiază.

Nu este un secret că majoritatea celor ce își organizează nunta optează pentru cât mai multe elemente care să aducă un plus de farmec și culoare evenimentului în sine, iar un Photo Booth portabil surprinde esența nunții și dă naștere la amintiri de neuitat. Invitații vor povesti despre nunta dumneavoastră mult timp după încheierea ei, tocmai datorită fotografiilor realizate în cabina foto.

Search

aprilie, 2024