Iubirea iti da aripi, noi iti dam premii in Cromatic

Luna februarie este luna in care acordam un pic mai multa atentie persoanei iubite si incercam sa o facem sa se simta speciala. In pofida faptului ca de cele mai multe ori, ne este greu sa gasim cea mai potrivita cale de a o surprinde placut, in cele din urma rezultatul este cel asteptat.

Daca te bucuri din plin de Ziua Indragostitilor, iar iubirea iti da aripi, am pregatit cadouri speciale, pe care le oferim luna aceasta, clientilor care fac parte din programul de fidelizare Cromatic.

Fie ca sarbatoresti pe 14 februarie sau pe 24 februarie, la Centrul Cromatic, vei putea alege cadouri, pe care care sa il oferi din suflet celui drag.

Cadouri in luna iubirii

Inimioare de plus

Cani cu inimioare

Seturi pentru suport de pahare

Un plus de rasfat vom oferi doamnelor, cu ocazia zilei de 8 Martie, cand sarbatorim atat domisoarele, doamnele, dar mai mult mamele, care sunt langa noi si in momentele bune si in cele mai putin frumoase in viata noastra.

Cadouri de 8 Martie

Bijuterii

Cani pentru mama

Borsete pentru cosmetice

*premiile sunt oferite in baza punctelor acumulate pe cardul de fidelizare Cromatic, in limita stocului disponibil.

Castiga unul dintre cele 10 baxuri x 6 sticle de vin Strunga

In perioada 10 februarie – 8 martie, la Centrul Cromatic, te poti inscrie la tombola daca recomanzi vii cu un prieten / prietena si se inregistraza in sistemul de fidelizare. Atat tu, cat si el /  ea, puteti castiga unul dintre cele 10 baxuri, a cate 6 sticle de vin, de la crama Strunga.

Daca iti faci un card Cromatic in aceasta perioada, vei primi cadou de bun venit o stica de vin sau un pachet de cafea.

Programul de fidelizare Cromatic iti ofera sansa de accesa premii, daca faci cumparaturi din Centrul Comercial Felicia.  Suma bonurilor se transforma in puncte, iar cu acestea vei putea alege dintre premiile lunare din sistem. Detaliile despre programul de fidelizare Cromatic sunt pe site, la sectiunea Cromatic.

Sarbatoreste Ziua Indragostitilor si Ziua Femeii, cu premii din sistemul de fidelizare Cromatic!

Afla mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Search

martie, 2024