Gala Zâmbet în dar 2019 / Salvați Copiii Iași

Au rămas doar câteva zile până la a V-a ediție a Galei Zâmbet în dar, câteva zile în care mai poți rezerva bilet la evenimentul care le dă copiilor de la Salvați Copiii Iași, speranța de a accede la un viitor mai bun, așa cum merită orice copil: prin educație.

Ce e mai de preț decât un zâmbet? Un zâmbet de copil! El poartă în interiorul său o lume întreagă.

Având convingerea că respectarea principiilor interesului superior al copilului reprezintă fundamentul pe care orice societate trebuie să-și construiască direcțiile de dezvoltare, Organizația Salvați Copiii Iași, militează activ din anul 1991 pentru oferirea de șanse egale tuturor copiilor. Întrucât în anul 2019 încă există copii pentru care un drum până la școală sau lipsa alimentației suficiente reprezintă obstacole de netrecut, misiunea noastră este mai actuală ca oricând. În acest context, Gala Zâmbet în dar este modalitatea prin care împreună, putem da aripi spre un viitor mai bun celor care au atâta nevoie de sprijinul nostru.

Ca în fiecare an, povestea Galei Zâmbet în dar este povestea recunoștinței și a binelui răsplătit, dar în același timp este și povestea sprijinului de care au nevoie neîncetat și necondiționat cei mai firavi, mai inocenți și mai neajutorați dintre noi – copiii din medii defavorizate.

Ediţia a V–a a Galei caritabile „Zâmbet în dar”,  care va fi organizată, pe data de 15 noiembrie 2019 la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi îşi propune să susțină dreptul la educație al celor 200 de copii din cele trei centre educaționale Salvați Copiii Iași. Pentru ca acest demers să poată fi împlinit, costul unui bilet care asigură participarea la eveniment, 180 de lei, reprezintă o donație care va merge direct către cauza copiilor pe care organizația Salvați Copiii Iași îi sprijină constant.

Din momentele care vor transforma seara într-o reușită și o bucurie pentru toți cei care vor lua parte la eveniment, se numără: o piesă de teatru în premieră: „Acasă la tata” (regia – CLAUDIU GOGA, scenariul – MIMI BRĂNESCU, scenografia – LIA DOGARU), o licitație tăcută de obiecte și experințe și un moment cocktail. Pentru ca Gala Zâmbet în dar să capete încă o nuanță de eleganță, dar și de familiar, gazda evenimentului este o personalitate distinsă, care face cinste Iașului la nivel internațional și care vine cu drag alături de proiectele Salvați Copiii Iași, Irina Schrotter.

Un bilet la Gala Zâmbet în dar este un bilet pentru un viitor mai bun al întregii comunități. Sprijină azi educația copiilor din medii defavorizate și ajută destine frânte să iasă la lumină. Fii un actor, nu un spectator! Rezervă un loc pe 15 noiembrie, în sala Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Iași, la Gala Zâmbet în dar, pe https://gala.zambetindar.ro/ și fă ca această piesă să aibă un happy end – sigur un copil va fi fericit la rândul lui.

Search

aprilie, 2024