Anul asta nu avem magia…baloanelor!

Ediția de anul acesta a festivalului Magia baloanelor va fi anulată. Din păcate, dincolo pe celelalte probleme logistice, de infrastructură și riscuri meteorologice, obstacolele de natură financiară ne împiedică să organizăm festivalul așa cum ne-am propus. Procesul prin care am ajuns la această decizie a fost unul dificil, însă a trebuit să ajungem în acest punct.

De aceea și prezența noastră și comunicarea în online în ultima perioadă au fost  reduse,  pentru că în tot acest timp am căutat nenumărate soluții și variante de a continua organizarea festivalului.

Sunt peste 30.000 de persoane (dintre care foarte mulți din țară, nu doar din regiunea Moldovei ) care urmăresc event-ul pe Facebook și dintre care, din experiențele anterioare, cel puțin 30% intenționau să participe. Vă rugăm să răspândiți acest mesaj, astfel încât informația să ajungă la toți cei care și-au făcut planuri pentru eveniment.

Vă mulțumim pentru entuziasmul pe care l-ați avut vis-à-vis de inițiativa noastră, acesta ne-a dat energie să organizăm 3 ediții consecutive; ne-ar fi plăcut tare mult să devină un festival – reper turistic de tradiție al județului Iași, realizat cu implicarea și susținerea comunității locale.

Ne bucurăm totuși că, în acești 3 ani, am reușit  să ne atingem scopul principal al ideii de la care am pornit, visul care ne-a inspirat și pentru care am investit în crearea acestui festival, acela de a promova zborul cu balonul cu aer cald; astfel, peste 90% dintre participanții la festival sau la zbor au avut ocazia, pentru prima dată, de a beneficia de aceste experiențe magice, de a vedea de aproape un balon cu aer cald, de a urca într-o nacelă sau de a participa la un zbor liber.

Mulțumim tututor celor care au crezut în noi și ne-au susținut necondiționat! Sperăm să ne dăm întâlnire anul viitor, într-un context mai favorabil.

Search

aprilie, 2024