CAND se LANSEAZA Apple Pay in Romania ?

Intrebarea aceasta sta pe buzele tuturor dupa ce ING Bank si Banca Transilvania au anuntat lansarea Apple Pay in Romania, un serviciu asteptat de mai toti utilizatorii iPhone, iPad, sau Apple Watch.

Din pacate in momentul de fata nu se stie cand se lanseaza Apple Pay in Romania, iar asta pentru ca Apple nu le-a permis bancilor sa comunice o data de la care vor face serviciul disponibil pentru clienti.

Chiar daca acum nu stim data exacta cand se lanseaza Apple Pay in Romania, stim foarte sigur faptul ca sistemul de plati mobile al companiei Apple va fi oferit pentru clientii ING si Banca Transilvania in 2019.

E foarte posibil sa avem de asteptat destul de mult pana cand se lanseaza Apple Pay in Romania, deoarece exista sanse ca sistemul de plati mobile sa fie disponibil abia in a doua parte a acestui an, compania Apple evitand sa anunte cand il va oferi, iar bancile nu au voie sa o faca.

Cand se lanseaza Apple Pay in Romania ramane deocamdata o necunoscuta, dar trebuie sa ne bucuram totusi de faptul ca platforma este disponibila in sfarsit si in tara noastra.

Un articol sustinut de GSM ZONE

Search

aprilie, 2024