Trei filme noi la început de an

Finalul de săptămână aduce noi premiere cinematografice, așteptate și de primit cu sufletul deschis și mintea odihnită după sărbători gălăgioase. Într-una din ele îl revedem pe Bradley Cooper, de data asta în regia lui Clint Eastwood. E vorba dspre ”The mule” cu premiera în 4 ianuarie 2019. Filmul urmărește povestea unui horticultor și veteran de război (interpretat de Clint Eastwood), care este prins transportând cocaină în valoare de 3 milioane de dolari, pentru un cartel de droguri mexican.

În aceeași zi are loc și lansarea filmului ”Tranzit” cu  Franz Rogowski, Paula Beer și Godehard Giese. În timpul invaziei naziste, Georg fuge din Parisul asediat asumându-și identitatea unui autor mort ale cărui acte le posedă.  Blocat în Marsilia, o întâlnește pe Marie, o tânără femeie disperată să-și găsească soțul. Povestea continuă cu spectaculoase răsturnări de situație.

Pe 11 ianuarie 2019 se lansează al patrulea film din seria ”Snow Queen / Crăiasa Zăpezii”, Pe scurt ne amintim de .. Snow Queen: Condusă de dorința de a construi o nouă lume, în care puritatea albului să înlocuiască emoțiile și gerul polar să înghețe sufletele oamenilor, Regina Zăpezii va face orice pentru a-și păstra împărăția și a distruge toți artiștii care nu sunt de acord cu viziunea ei. Micuța Gerda încearcă să își găsească fratele ținut prizonier undeva în vasta întindere albă din ținutul vrăjit de Regina Zăpezii. De-a lungul călătoriei sale, Gerda se confruntă cu multe obstacole, dar cunoaște și noi prieteni de nădejde alături de care va petrece întâmplări spectaculoase în acest al patrulea film al seriei.

Search

mai, 2024