Mary Poppins Revine

Premierele cinematografice profită uneori de evenimente importante din an ca să fie lansate. Unul dintre cele mai îndrăgite filme din toate timpurile a avut lansarea oficială chiar de Crăciun. Vorbim despre cum s-a refăcut un film vechi cu note speciale de spectaculos într-un musical ce promite să ocupe loc în suflete de copii și în nostalgii de părinți.

După 54 de ani de la succesul uriaş pe care l-a avut în toată lumea, Mary Poppins revine pe marile ecrane pentru a continua fantastica poveste pentru copii. Musicalul „Mary Poppins Returns“, dezvăluie o nouă colaborare de succes a actriţei Meryl Streep cu actriţa Emily Blunt, regizorul Rob Marshall şi producătorii Marc Platt şi John DeLuca.

Emily Blunt joacă rolul principal în filmul care urmăreşte copiii din familia Banks deveniţi adulţi, la 25 de ani după perioada în care are loc acțiunea primului film. Bona apare în viaţa lor pentru a îl ajuta pe Michael Banks (Ben Whishaw) cu cei trei copii ai lui, acum adulți, iar ultimul dintre ei și cu trei copii. O povestea a generațiilor în care se amestecă părinți, bunici și nepoți.

Dick Van Dyke a fost în filmul original partenerul lui Mary Poppins, interpretată de actriţa Julie Andrews, care a primit și un premiu Oscar pentru cea mai bună actriță. În această versiune a filmului, Dick Van Dyke, în vârstă de 92 de ani, se va întoarce și va juca același rol pentru care se transformase total acum 54 ani, bătrânul Mr. Dawes Sr. În noua producţie, Meryl Streep o va interpreta pe Topsy, verişoara dădacei Mary Poppins, într-un rol secundar care nu a existat în filmul original din 1964. Topsy va fi vizitată de Mary şi de copiii Banks în timpul lecţiilor lor aventuroase. Lin Manuel-Miranda, starul spectacolului „Hamilton“ de pe Broadway, va interepreta un alt personaj nou, un aprinzător de felinare stradale, Jack.

Mary Poppins s-a întors pe marile ecrane cu surprize frumoase pentru iubitorii de film, un musical de văzut care rulează toată săptămâna în cinematografe.

Un articol de Bianca Ioan

Search

aprilie, 2024